En trevlig helg är till ända

Och nu har vi passerat Västerås där vi stannade till i Erikslund och Ikea och jag fick mitt Skörpil påslakan dessutom var det ett ännu bättre pris på det nu då det är på väg att utgå. Vid infarten till Västerås höll kärleken på att köra in i en bil i en rondell. 😱 Just denna rondell har han kört in i en bil fast på andra sidan. Nu tack o lov för att jag var så vaken eller skrek högt som gjorde att han reagerade. Nu är kylboxen fylld med frusen saft till F som hon kokt. Fotmassageaparaten ligger i bak samt mina nya sandaler jag köpte på Deischman i Valbo. Innan vi åkte såg svärmor till att fylla vår tank så den här helgen har vart riktigt billig.

Denna produkt passar dig som har;

Kalla och trötta fötter. Lider du av kalla fötter så kan det vara cirkulationsrelaterat. Massage och fotbehandling kan då vara rätt lösning för dig.

Hälsporre. Produkten jobbar heltäckande med hela foten och även med hälsenan.

Domningar i benen. Myr-kryp och sockerdricka i benen. Kärt barn har många namn. Hur som; så är zonterapi väldigt effektivt då du aktiverar nervstimuleringen på djupet med fotmassage under fotsulan.

Värk i fötter och ben. Smärta i fötter och ben kan komma från nerver i kläm eller dålig blodcirkulation. Fotmassage aktiverar nervstimuleringen och ökar genomströmningseffekten i dina fötter och ben.

Ska bli spännande att testa den då jag har domningar i ena benet och trötta ben. Kärleken har oxå stora problem med sina fötter.

  • Allmänt
  • Nära Hallstahammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229