En ensam fredag kväll

I Johannesvillan och finalen på lets dance. Idag har jag pratat med kuratorn igen...en ung tjej men så bra att prata med. Vid 13 fick jag gå upp till Tomas och då var han förvånansvärt pigg och vi kunde föra en konversation. Men sen slog tröttheten till men då hade han vart upp och duschat med hjälp givetvis...minnet är inte med alls för han hade stått upp men så var det inte alls han blev körd in och satt ner. Sen var fysioterapeuten där och hade han på sängkanten och det gick inte alls enl journalanteckningar....halv tre föll han i sömn och sov när jag kom upp 17...han vaknade dock till vid 18 tiden så vi kunde konversera lite lite...mycket svammel dock och ja han har skador på hjärnan det är solklart och vi får se hur bestående de kommer att bli. Idag orkade han i alla fall att lyfta båda armarna upp i luften....och han försöker vända sig själv i sängen.
Läkaren sade vid vårt möte att hade de inte fått städa upp fördämningen i kärlet som ska leda blod från hjärnan till hjärtat och tillbaks hade jag inte haft Tomas idag.....inte heller om tumörerna vart kvar. Nu hoppas vi på att båda är godartade.....och att han kämpar sig tillbaks....blir ytterligare några dagar kvar på Johannesvillan och Sahlgrenska...vilket innebär några semesterdagar till.....då han behöver allt stöd han kan få från mig....viktigt enligt kuratorn..att han känner närhet och stöd trots att han sover mycket....

Det är ett stort ärr i huvudet....och många agraffer som ska bort så småningom. Ärret går från bakhuvudet framtill örat i form av en hästsko. Blir nog en lång rehabilitering oxå.

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är säkert att det kommer att blir bra. ❤❤nouw.com/enitalienareisverige
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Kära nån ♥️
En massa för er båda två ♥️
nouw.com/densaknadefamiljen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229