En dag som vart helt ok

Efter frukost stekte jag amerikanska plättar till maken.....Bra att ha på lut i kylen....sen gick vi ut och bort till garaget där vi hämtade en vanlig och en liten regissörstol till F och mej...jag åkte och lämnade in vår gamla Tivobox som skulle tillbaks till Com hem.
Sen gjorde vi lunch och därefter vick T återigen öva sig på att vara ensam hemma medans jag åkte till fritids och hämtade F och nu börjar han sitt sommarlov. Martin går på semester från och med måndag och jag tror väl Madde gör det oxå. I morgon fyller Martin 38 år herregud vad tiden går snabbt....ev skulle M&M hitta på nåt i morgon kväll så ev får vi en nattgäster då kan han få hjälpa till att ge T en spruta fragmin om han vill.... om jag får gissa blir det väl boulespel om vädret tillåter och hjälpa farmor trappträna farfar.

I em hade vi en underbar dag vid sjön Örlen lite drygt 2 mil enkel resa härifrån. Mycket folk och tippar var ca 23 gr i vattnet...F jagade småfisk men gav upp för de var så snabba på att simma iväg.
Så han sysselsatte sig med att gräva kanaler i sanden och leta Lena stenar på botten. Vi hade både allergifria med och de hade även Ricestruten på pizzerian så givetvis blev det en glass oxå till honom.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229