December

Är en månad då det är stress utan dess like hos folk, köer med bilar, svårt att hitta parkeringar utanför affärer...tar lång tid att handla vilket g��r att jag åker till jobbet och från jobbet o sen är jag hemma mestadels. Hatar folksamlingar och trängsel. På jobbet är det hektiskt och vi har haft glögg in med barn syskon och föräldrar eller mor och far föräldrar. Det är ett trevligt inslag i vår verksamhet. Snart är det dags för vårt luciafirande utomhus på jobbet. Och för att barnen ska veta lite kör personalen alltid ett luciatåg för barnen.
Ser här inne hur alla pyntar inför denna helg och kommande...hos oss ser det ut som vanligt....jo jag har elljusstakar nån stans i förrådet men de får stanna kvar där...
Idag ska jag dock direkt då affärerna öppnar ta mig till Lindex o se om jag kan byta mina byxor jag hämtade ut igår då de var för stora. Johan och barnen är kvar här och det är kul, men stojigt...när vi har F hör vi inte mycket av honom.Hans legobyggen har vi gömt undan då de modelleras de om vilket han inte uppskattar.

På söndag då de tar tåget tillbaks till Stockholm ska jag pynta min Nissevärld här för Freddy....
Igår kväll var Liv med mig på jobbet då jag var tvungen att enhetsrensa min iPad och sen installera den på nytt via kommunens nätverk...sen pyntade vi jobbets Nissevärld...inte riktigt nöjd med mossan kollegorna tagit med så jag får se om det blir inköp av behandlad mossa som inte är stenhhård....

I år blir det ett ännu smalare julbord för kärleken och mej...vi är tack o lov inte mycket för detta med julmat....

Kusinerna fick julpyssla lite här hemma igår eftermiddag innan Erika Freddys mamma och Ella som är dotter till karln Erika bor med nu hämtade honom.

Får se vad vi hittar på denna gråa dag....kanske det blir en tur till badhuset eventuellt lite film....på tv,n.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,