Dagen började tidigt

Efter en natt där jag inte kunde koppla av trots insomningstablett. Tittade på kl ungefär en gång per timma och när kl ringde 06 dåvarande jag så trött. En snabb frukost bröd med ägg och svart kaffe. Kaffe nr 2 blev på blodcentralen efter avslutad tappning. Det var min 56 gång så jag kan känna mig stolt över att ha gjort nåt för mänskligheten. Blodvärde och blodtryck bra. Pulsen dock lite hög efter stressen dit.

Nu inväntar vi rond med rehabläkare så det blir ett nytt inslag och nya möten. Sen är det arbetsterapeut om en timma och sjukgymnastik i em. Matlådan är med och idag återfinns en kycklingsallad där. Ett par flaskor av Nije milkshake har jag med till T en på fm och en efter sjukgymnstiken.

Hade äntligen fått svar från SJ angående mina köpts biljetter som bara var ombokningsbara och inte återbetalningsbara men de löste det pga rådande situation så jag får pengarna tillbaks. 👌🏼 i morgon måste jag ringa vc förmiddagen själv o hoppas få en tid.

Passade på att skrapa trisslotten jag fick på blodcentralen.... alltid roligt med vinst men det hade gärna fått vara mer nollor.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
sköny du fick pengarna tillbaka 🌞
nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja 710kr är en del pengar för oss i nuläget
nouw.com/ditten_datten
Susann,
Grattis till vinsten, alltid roligt att vinna 👍😊
zinnie.se
Enitalienareisverige
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Grattis ❤️ Hoppas att det blir en bra dag hos T och att han är piggare. Kram
nouw.com/minresatumörmittliv
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja han är pigg men blir fort trött av träningspassen
nouw.com/ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Det förstår jag ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Ditten_datten
Ditten_datten,
Det han inte förstår är att om han vilar för mycket så är risken stor att han får fler proppar o jag vet inte hur jag ska få honom att förstå när han inte vill ta till sig....ikväll skulle jag med ssk översyn ge honom fragmin 18000 ie och ”aj vad ont det gjorde du sprutade in för snabbt” nej sade Frank hon gjorde precis rätt....
nouw.com/ditten_datten
Densaknadefamiljen
StenhagenBettan
StenhagenBettan,