Dagen började tidigt

Efter en natt där jag inte kunde koppla av trots insomningstablett. Tittade på kl ungefär en gång per timma och när kl ringde 06 dåvarande jag så trött. En snabb frukost bröd med ägg och svart kaffe. Kaffe nr 2 blev på blodcentralen efter avslutad tappning. Det var min 56 gång så jag kan känna mig stolt över att ha gjort nåt för mänskligheten. Blodvärde och blodtryck bra. Pulsen dock lite hög efter stressen dit.

Nu inväntar vi rond med rehabläkare så det blir ett nytt inslag och nya möten. Sen är det arbetsterapeut om en timma och sjukgymnastik i em. Matlådan är med och idag återfinns en kycklingsallad där. Ett par flaskor av Nije milkshake har jag med till T en på fm och en efter sjukgymnstiken.

Hade äntligen fått svar från SJ angående mina köpts biljetter som bara var ombokningsbara och inte återbetalningsbara men de löste det pga rådande situation så jag får pengarna tillbaks. 👌🏼 i morgon måste jag ringa vc förmiddagen själv o hoppas få en tid.

Passade på att skrapa trisslotten jag fick på blodcentralen.... alltid roligt med vinst men det hade gärna fått vara mer nollor.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229