Då var dagen i Gbg över (men inlägget som skulle publicerats igår gick inte att lägga ut)

Till sist kom vi som dåsigt var rätt...vi fick svar på våra läs mina funderingar av en ssk vid namn Karin. Dessutom ringde läkaren upp mig sen och jag förklarade att om det blir Skandionkliniken i Uppsala är det ett måste att T får åka sjukresa med taxi (inte tåg) fram och tillbaks. Med hans logistik samt dåliga balans och att han måste ha stavar och en resväska samt att riskera smittas av nån så måste de i såna fall skriva intyg på utomläns sjukresa. Läkaren förordar protonstrålning som görs på skandionkliniken då Tomas minne redan är så skadat och den är snällare än fotonstrålning.

Nu har jag vart och inhandlat burktomater och paprika, samt lite kryddväxter råkade visst köpa en citrontimjan men har ingen aning om vaddå man använder den till....Första bilden Skandionkliniken och andra strålningsenheten på SU Gula stråket 6..som mest där ser ut som en byggarbetsplats...inne var det helt ok.

Vi åkte Tesla på hemvägen...men trots den är miljövänlig så var jag inte imponerad av denna dyra bil... vinden tjöt och det vart väldigt högt ljud trots att den är strömlinjeformad. Bra benplats men hårda säten och ingen skön sittställning. Nej då är min Toyota Yaris hybrid mycket bättre.

Passade på att beställa en ljuslykta från Majas cottage med texten ”Älska livet” följer @janemarina på insta och kampen mot leukemi hos hennes äldsta dotter. @artndesign där jag beställt lyktan från ger hela behållningen för lyktan till Barncancerfonden.

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Hoppas att allt går bra. Det blir spännande med odlingen
nouw.com/enitalienareisverige