BUS

Älskar att vara lite brun och jag har i flera år köpt James Read H2O mist till ansiktet...

H2O Tan Mist är en transparent , rosvattenbaserade och kylande mist som fungerar som den perfekta multitaskern. Misten är en kombination av ett uppfriskande, mineralrikt ansiktsvatten med fuktgivande och hudvårdande ingredienser och med en lätt brun-utan-sol effekt. Kan appliceras före eller efter make-up eftersom den både ger fukt och fixerar. En smidig ‘tan and go’ produkt utan risk för att den färgar av sig på kläderna. Kylande formula som under 6-8 timmar efter applicering gradvis utvecklar en gyllene effekt på huden. Resultatet varar i 3-5 dagar.

Gradvis brun utan sol-mist för ansikte.
3 i 1; ansiktsvatten, brun utan sol och makeup fixering.
Mineralrikt rosenvatten-baserat.

Har inte gillat doften men nu i år har det kommit ut i en ny doft oxå som jag hämtade ut igår.
Och vilken skillnad ....betydligt fräschare doft på denna och apotea hade ett bra pris bästa av alla webbshoppar.
Coconut Water Tan Mist är den perfekta multi-taskern som, förutom att återfukta och svalka huden, ger ditt ansikte en gradvist solkysst ton. Den är berikad med naturligt kokosvatten och fylld med antioxidanter, som återuppbygger, revitaliserar och återfuktar huden samt ger din hud en naturlig, gyllene lyster. Den lätta formulan absorberas in i huden på bara några sekunder för direkt återfuktning, medan essentiella fettsyror lindrar torra områden och hjälper till att förbättra hudens textur och ton.

Ansiktsmist med brun utan sol-effekt.
Återfuktar och ger näring med naturligt kokosvatten.
Byggbar effekt och snabbabsorberad formula.

HUDTERAPEUTEN TIPSAR
Använd gärna dagligen för att bibehålla en fin solkysst nyans och för att återfukta huden.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Spännande aldrig hört talas omnouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,


James Read – Englands brun utan sol expert

James Read är Englands brun utan sol expert med mer än 13 års erfarenhet inom området. Han är den första brittiska expert som kombinerat hudvård och brun utan sol. Inom modebranschen anses han av många som den ledande professionella spray-tan-konstnären och syns ständigt vid mode- och reklamplåtningar och backstage på modevisningar i London, Paris och New York

James Read har idag en svårslagen kundlista med namn som Ellie Goulding, Lady Gaga, Mariah Carey, Lara Stone, Jessie J, Cliwe Owen och många lojala kunder från modebranschen runt om i världen.

James Read Tan lanserades i England i februari 2013 och är resultatet av många års erfarenhet av användning av brun-utan-sol på salonger, fotograferingar och galor. James Read Tan levererar professionell kvalitet för hemmabruk och består av många olika produkter. Olika resultat och olika texturer – omedelbara och gradvisa – olika användningsområden. Snabbtorkande produkter som är lätta att använda utan att få ränder, fläckar eller andra ojämnheter i färgen.

Serien är formulerad med närande och mjukgörande ingredienser som ser till att huden inte bara ser bra ut utan också känns fantastisk.
nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229