Beställt ny mobil

Efter jobbet åkte jag direkt och hämtade barnbarnet på fritids i andra ändan av staden. Därefter åkte vi och mötte upp farfar Tomas i Telenorbutiken då det idag var förbeställning av nya iPhone. Jag beställde iPhone XS 256 Gb i guldfärg och kärleken har ju en förkärlek för Samsung så nu blev det en Note 9 för hans räkning. Vi har Telenor change vilket innebär att vi kan byta lur efter 12 månader praktiskt tycker vi tekniknördar. Maken får nog sin nu i veckan men jag måste följa med ..då jag är ägare av abbonemanget.
Hur lång väntetid det är på min vet jag inte.....än.
Jag måste köpa nytt skal och ett plånboksfodral så just idag kom en rabattkod på 20% lägligt från metapix på varor från ideal of sweden.Koden är aw18season och gäller fram till 30/9.

Efter uträttat ärende åkte jag sen hem med F och vi övade på läsläxan, några frågor han skulle svara på och sen rita sin familj och skriva namnen på alla. Jag sade du har ju 2 familjer...först är det du och pappa sen är det mamma o Ida och idas pappa ....då säger han nej du glömde ju en ...du är ju också min familj för du är ju min farmor 😍💞

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så gött det gör hjärtatnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229