Besök på begravningsbyrån

Igår morse ringde jag begravningsbyrån för ett första möte angående mammas bortgång och fick en tid kl 13 samma dag...innan dess träffades jag och min bror på mammas boende..När jag gick förbi hennes rum satt katten i fönstret och tittade på mig....och när jag kom in var dörren vidöppen och personalen berättade att katten jamat så de gick in och tände lampor satte på tv,n samt lät katten gå fritt.... halv tolv inser jag helt plötsligt att ändringarna mamma gjort i sitt vita arkiv låg kvar hemma hos mig på diskbänken....40-45 min resa enkel väg så bara rusa iväg och det var ingen ekonomisk körning där inte men jag hann.
Tyvärr var det ingen av dem som kunde ta katten...så efter begravningsbyrån gick vi till Djurens vänner för att höra oss för...synd att behöva avliva en ung ragdoll...så efter mycket om och men förbarmade de sig över oss och vi fick lämna in Louise Harleydotter där.

Idag var jag tillbaks på jobbet då vi hade Planeringsdag...tyvärr missade jag nästan hela workshopen vad det gällde digitala verktyg pga att jag var i telefon med min bror och begravningsbyrån.
Väl hemma hade jag fått ett blomsterbud....tyvärr ger inte bilden buketten rättvisa...men den ärcotroligt vacker. Har underbara kollegor och en snäll och omtänksam chef.

  • Familj
  • Nära Havstenavägen, Skövde

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vackra blommor mitt i sorgennouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
blommor ger ju inte mamma tillbaks men det värmer o mina kollegor är så fina.nouw.com/ditten_datten
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Vackra blommor, förstår din sorg ♥️nouw.com/densaknadefamiljen
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ack min mamma var ju ändå snart 85 år men det var inte förväntat att det skulle komma, att gå så fort.....dödsorsak lär vi inte få reda på och det kvittar ju...fullt frisk så när som sin hjärtsvikt på fredagen...tröttare på lördagen o sen bara pangdålig 😢nouw.com/ditten_datten
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Att förlora sin förälder är så sorgligt oavsett ålder 😢
Även om min mamma va 57 år eller så din mamma 85 så blir man ledsen ♥️
Jag tänker på dig ♥️ och finns här ♥️
nouw.com/densaknadefamiljen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229