Beskriv en helt vanlig dag i ditt liv …

Den frågan ställer idag @MinResaTumörMittLiv i sin septemberutmaning. Och mitt svar blir att efter en knackig natt då inte ens sömnpiller hjälper att få en rimlig sömn bukar jag kliva upp alltifrån 4.45 till 06.30. Stapplar upp på toa Oxhagen stapplar jag tillbaks till soffan. Kollar lite på ipaden. Eventuellt måste jag fixa nåt snabbt i matväg så jag får en lunchlåda med mig om det inte finns nån i kyl och frys.

Idag har jag både lövbiffswok och flygande Jakob i kylen. Frukost består,ofta av två stekta ägg på en macka. Och en mugg svart kaffe. Därefter klär jag mig, ev en dusch annars bara tvätt.
Ut till bilen och nu är det långa byxor som gäller…brukar vara på jobbet ca 5 minuter innan jag börjar och då är det igång direkt. Många barn har kommit tillbaks men flera verkar fortfarande vara sjuka. Min arbetstid i barngrupp slutar 15.00 men då har kollegan och jag planering i 2 timmar så klockan 17.00 kan jag åka hem. Idag är det tänkt att vi ska ta med våra yngsta ut på en promenad utanför fsk.De som kan gå de går och de andra får åka i vagn.

Vi brukar vara hemma till lunchen som är kl 11.15 så en 30 minuters promenad utanför staketet hinner vi med.
Efter lunchen är det vila för barnen och jag går på lunch och äter min mat. 30 minuter senare är jag i jobb igen..då ska det barn väckas och bytas på….14.15 mellanmål för barnen och de pedagoger som betalar …jag får en kopp kaffe och vänta till klockan 15 då jag brukar stoppa i mig en frukt.

17.00 sätter jag mig i min röda bil och drar hem, sen ska jag ev hem till Martin o plocka lite aroniabär.Lite prat med barnen och sen hem där jag oftast däckar i soffan och före 21.00 är jag i säng. Så rullar mina dagar på.

Gillar

Kommentarer