Bättre och sämre

På fm idag gick T den längsta promenad han tagit sen vi åkte till Sahlgrenska universitetssjukhuset den 26/5 😀 tyvärr hjälper inte inderal hans tremor i händerna i nuläget. De har ändå höjt dosen till 50 mg x 1 istället för 10 mg x 3. Lider med honom då han försöker äta sin mat. Spelar ingen roll vilken måltid det är. Skakningarna är jobbiga för honom och jobbiga för mig som bara står bredvid och inte kan göra nåt.Skakningarna gör ju oxå att han inte kan ta sina Fragminsprutor själv....Utan det blir jag som ger dessa varje kväll under 6 månaders tid vilket innebär att jag mer eller mindre blir fast här i Skövde.

Själv gjorde jag mig en islatte o satte mig ute på vår gård och får lite sol på mina mjölkvita ben,
Skickade ett nytt meddelande till vårdcentralen om att få en ny läkarkontakt då jag fortfarande inte fått nåt för min sömn (sover fortfarande och sen den 30/4 bara 2 timmar per natt) Läkare nr 2 skrev ut Attarax klådstillande o allergimedicin. När jag hörde av mig på nytt skrev läkare nr 3 ut happypiller och när jag sade att jag inte hämtar ut dom fick jag till svar du kan prova för jag skriver inte ut nåt annat. En second opinion har alla rött till och byta ut vårdpersonal har jag blivit bra på nu efter alla veckor med sjukvården. Varför ska jag äta nåt som gör mig neråt i humöret och till och med så dålig att risk finns att ända mitt liv.
Jag är inte deprimerad, utan orolig för hur framtiden blir, vad andra provtagningar samt nästa MR kommer att visa och jag behöver nåt att sova på - för att orka jobba 100% på förskolan och för att på ett ansvarsfullt o adekvat sätt kunna ansvara för barnen föräldrarna lämnar till oss. Ska det vara så svårt att förstå? Jag bara undrar?

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vad hemskt, ja man behöver sova om man ska jobba. Inte många men 5/6 minst per natt. Jag hoppas att det kommer att gå bättre för er. Stor kram
nouw.com/enitalienareisverige
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tack 💞 är så less på sjukvården nu så jag 🤮
nouw.com/ditten_datten
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, det sant. Jag är ledsen att säga att det är ignen vidare. 15 år sedan var det mycket bättre. Nu har man ju mycket fina och moderna sjukhus men det skulle behövas mycket kunnig personal också.
nouw.com/enitalienareisverige
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Att få sova mitt i sll oro är viktigt och kroppens sätt att återhämta sig.
hoppas att du får hjälp 💗
nouw.com/minresatumörmittliv
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja eller hur? Behöver inte medicin mot allergi o klåda för min sömn... inte är jag deprimerad heller men givetvis orolig då jag vet att vårt liv inte kommer bli som förr men jag måste få sova mer än 1-2 timmar/natt
nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det sär med läkemedels svinn är en stor kostnad för samhället
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Skrämmande är bara förnamnet
nouw.com/ditten_datten