Bärsärkagång

Kanske man inte kan kalla det......men strax efter kl 13 började vi leta bland alla olika ivor på SU efter maken....vi började på CIVA där de sagt han var....centralintensivvårdsavdelning står det för.....men näää där var han inte då ringde en till NIVA neurointensivvårdsavdelning och där fick vi napp...men han var kvar på operation ännu.....vid 14.40 ringde hjärnkirurgen och meddelades att operationen var klar och att de städat upp. Och vi sade att vi satt i anhörigrummet och undrade om vi fick träffa honom en liten stund och det mötte inga hinder.....men han skulle vara nersövd tills i morgon bitti förutom en liten väckning för att se om de fick nån respons ikväll...sen skulle de söva ner honom igen.

I morgon vid 10 ska vi vara där och få prata med hjärnkirurgen....vi träffade på ytterligare en läkare som sade att det car en blödning från ett kärl oxå.....får kolla upp det mer i morgon.
Är bara typ 100-200 m från sjukhuset så det känns bra.

Lånad bild från nätet.

Så hemskt att se sin älskade ligga som ett kolli......under de få dagar har jag hört så många olika livsöden här på boendet......och så snabbt livet kan förändras.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Verkligen det vänder som på en fem öringnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229