Barnbarnsmys

Kom upp sent igår kväll... givetvis körde vi fel och fick köra mot Hjorthagen innan vi hittade rätt.... sen skulle vi ju hitta parkering till bilen... inte det lättaste i Sthlm...Först blev vi anvisad en parkering utanför Johans hus men det visade sig att den enats var till för de som hade handikapptillstånd... så sen hoppade Johan och barnen in och han säger där är en som åker den funkar nog....Sagt och gjort jag parkerade där och i morse konstaterade Johan att vi fått böter pga att vi parkerat inom 10 meter från nån gata eller hur det nu var.... Johan sade jag tar den o jag har ingen aning om vad kostnaden var då han inte visade lappen. Surt.... sen gjorde jag fel då jag skulle betala i pautomaten på gatan där vi hittade en plats sen....J betalade även där och sen gick vi på loppis på Livs skola.... hon handlade lite för de pengar hon fick i present av mig , lite saker köpte jag åt dom som plåster på såren för böteslappen.
Många bokfynd gjorde hon. Och en Vaianasjö med figurer musik och en stjärnhimmel... ett par skridskor. Jan köpte bilar, blixten Mac Queenskor, ryggsäck och en resväska med samma motiv. Vi klarade oss dock från regn trots kolsvart himmel.

På em var vi kidsen och jag i parkerna runt Röds bergen och sen gick vi o köpte lördagsgodis. Johan och Laura passade på att få egentid och Tomas sov en stund.
Barnen pratar Catalan med varann när de leker med varann och med mamman men byter till svensks oftast med Johan och när de pratar med oss. På måndag börjar Liv hemspråksundervisning i Catalan.

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Jösses att köra i Stockholm 😮😮😮nouw.com/sandrasjoberg
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja det är inte det enklaste ... parkera på en ledig plats där man får är ännu värre 😱nouw.com/ditten_datten
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Kan jag tro 😮😮nouw.com/sandrasjoberg
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Neej vad tråkigt😢nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229