Är så trött

Och sover så illa på nätterna. Somnar nu utan insomningstablett men vaknar efter nån timma och så håller det på natten igenom känns så tröstlöst och jag vet inte hur jag ska råda bot på eländet som hållit på så många år.
Bara vi är klara med mammas grejor o rummet är tömt och sakerna kastade....ska jag ta itu med mig själv....hoppas jag.

Vaknade före 7 i morse och vid lunch kollade vi på första avsnittet av dirigenten på C Moore. Sen hör jag kärleken säga ”Sover du?” Va nej jag slumrade nog bara till en stund.
För flera år sen köpte vi en spikmatta som då var så populära och sen fick vi ytterligare en....kärleken ligger oftast på sin ljusblå matta minst ett par ggr i veckan i 50 min och det dröjer inte mer än ca 5 minuter sen sover han djupt.
Så idag plockade vi fram min och så lade vi oss i sängen bredvid varann...jag har legat högst 20 minuter tidigare men nu blev det 50 minuter även för mig ....om jag somnade vet jag inte men jag märkte flera ggr att jag snorkade till precis som om jag somnat...Känner mig rätt pigg nu i alla fall ett tag.

Om några timmar kommer nog F hem från mamman och så kör Martin hit honom så får han ta det lugnt 2 dagar till utan fritids.

Nu är julen definitivt slut och i princip den lilla julmaten vi haft oxå.

#julen2018

  • Nära Havstenavägen, Skövde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229