Andra advent

Är det idag men inte för mig.....här finns inget som påminner om att det snart är jul mer än Nissevärlden och Freddys pepparkaksdeg i kylen....han är fortfarande lätt febrig o en hemsk hosta så han får sova här i natt och i morrn eftermiddag blir det pepparkaksbak.

I morse efter frukost styrde jag bilen mot Lidköping och Tacksägelsegudstjänst i St: Nicolaikyrkan. Den vackraste kyrkan jag vart i. En tår kom hos både mig och min bror när de läste upp mammans namn som avliden medlem i församlingen Kerstin Linnéa Johansson i en ålder av 84 år 5 månader och 3 dagar.
Gudstjänsten inleddes med ett luciatåg av barnkörerna. Och i predikan skickade prästen runt 2 senapskorn...Han verkad trist från början men sen steg han ....jag är dock inte troende och går bara i kyrkan om jag måste. Sen åkte vi till mammas rum på boendet och svägerskan rev och slet i tillhörigheterna. Själv tog jag det som betydde nåt för mig....De fina klockorna mamma gjort av pärlor trots sitt synhandikapp och tillika pärldukarna. Därefter åkte vi ner till stan och tog oss nåt att äta och kollade lite i affärerna. På torget hade de invigt en isbana och man kunde även låna skridskor, hjälm mm där. Gillar levande städer.
Väl hemkommen klickade jag hem lite julklappar till F och ett par reflexhandskar till mig...så bra att synas när man är ute i mörkret.

Gårdagskvällen avslutade jag med en Sheetmask som skulle ge lyster och var bra att lägga innan man gick på fest 😱🤣🤣🤣 Jaja läser man inte på blir det fel men den gav mig säkert lite lyster under tiden jag sov.

Sen kollade vi på This is it 40 år med After Dark vilket gäng...2 ggr har jag sett på dom här i Skövde.
Hittade oxå en sångtext bland mammas kuvert igår som jag mailat till begravningsbyrån för att se om Eilert kan sjunga den på begravningen. Upphovsmakare har vart musiklärare på skolan i området där jag jobbar.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så fina bilder från din vackra och jobbiga dag
nouw.com/stenhagenbettan
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Så fina bilder ♥️
Tuff dag det förstår jag ♥️
nouw.com/densaknadefamiljen