6/2

Vaknar upp till en ny solig men kall dag.....marken är täckt av det äckligt kalla vita som kallas snö och som jag aldrig nånsin gillat. Bilen ser frusen ut även idag och det jag saknar mest i vår lilla pärla är väl startknappen och rattvärmen.....som jag haft i våra tidigare bilar.

Gårdagens fr��ga från @orsakulla var....
Idag är det Nutelladagen, äter du Nutella? Nej inte Nutella den är för söt.....utan ibland kan jag köpa Protinella.....och ta mellan två smörgåsrån.
Dagens fråga är: Hur ser en typisk helg ut för dig? Oftast som en vanlig dag men utan att åka till jobbet....Vi kanske äter lite rester eller nåt extra gott....saknar att åka till Lidköping det jag gjorde oftast en av dagarna på helgen när föräldrarna levde. Då jag umgås med så mycket människor vardagar är det skönt med lugnet hemma.....händer att vi ibland träffar son med sambo.....
Denna helg blir det mycket jobb jobb som är stört omöjligt att fixa under arbetsdagen... helgen skall jag maila och skriva upp serienr..... jag ska ta en dusch och åka och handla lite.....satte fördegen i morse vid 10 tiden och hade hoppats på att vi skulle få färskt surdegsbröd i morgon till frukost..men jag har tänkt fel 😑
Den ska ju stå varmt i ca 12 timmar och sen ska den andra degen sättas och jäsa i 3-6 timmar....
Ja ja vi lär oss kanske men frågan är om det inte passar mig mer med vanligt jäsbröd.

Ikväll äter vi take away från Spice and rice.....Nu får vi se vad denna dag ger......
Gårdagskvällen slutade tidigt runt 21 gick jag också h lade mig och klev upp i morse ca 8.30 med några korta vakenstunder. Vi kollade den sista Beckfilmen....T satt uppe och Freddy smattrade på i sms med honom....iPhone vs Samsung .....förhoppningsvis får jag en farmorseftermiddag på måndag tillsammans med F.

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Gillar inte heller snö och kylan 🥶

nouw.com/mariasvardag
lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Trevlig helg till er 🥰

nouw.com/lottashullerombuller
Beccassida
Beccassida,

Skönt med take away! Trevlig helg🤩

nouw.com/beccassida
Evaeliasson
Evaeliasson,

Trevlig helg 🌷❤️

nouw.com/evaeliasson