3 juni

Ja idag skulle vi rest till Gran Canaria resan best��lldes i början av februari....vi kände båda att vi behövde det efter förra årets chock.....då maken diagnostiserades med 2 hjärntumörer.....av sorten meningionom en oftast godartad tumör vid grad 1 men här visade sig att den ena var grad 2 vilken kan återkomma men det blev vi inte upplysta om heller....i 8 v av 9 låg maken som en grönsak och den ena komplikationen efter den andra kom.....första MR i slutet av augusti såg bra ut....återbesöket på SU gav oss hopp....en ny MR skulle göras 21/2 men han mådde så bra..var i bra form fysiskt så vi chansade på att beställa en resa till solen en vecka för avkoppling....men den 27/2 skulle han vara på Neuromottagningen i Skövde och jag anade oro....varför skulle de göra en vårdplan via 1177 nu när han mådde bra.....det visade sig 3 nya meningionom som opererades bort i slutet av mars och pad svar visar grad 2 av aggressiv art....denna gång var han på fötter redan dagen efter....och tillbaka i Skövde fick vi bråka om läkarintyg för att avboka vår resa...ännu har vi inte fått tillbaks våra presentkort på ca 22000 kr ...dåligt TUI...får ta tag i det när jag hinner för nu är jag arg... på deras sätt att hantera saker och ting.

Nu har maken strålats 2 tillfällen av 30 och förhoppningsvis kommer han hem från Uppsala i mitten av juli. Är ju underbart att läsa ikväll vad onkologen på SU skrev i makens diagnos på 1177 den 14/5 malign tumör i hjärnhinnor. När hade nån tänkt berätta detta för oss?

Hämtade F på fritids och när vi var på väg att handla ringde Madde och frågade om vi skulle ha picnic på kullen....hon hade stekt korv och vi åt korv och bröd och F och jag köpte jordgubbar...vädret var otroligt.

@orsakullan ställde frågan om
Berätta om ett sommarminne från din barndom eller ungdom.
Ja det var nog en sommarnatt och @StenhagenBettan och jag var ute på stan och i ett hörn stod en gubbe (ja för oss 15 åringar var det nog det) när vi kommer fram vänder han sig mot oss öppnar rocken och ja sen kan ni nog gissa.....rädda blev vi nog.....Obs skämtbilden på blottaren lånad från nätet. Den vi träffade på var verklig.


Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Mysigt med picknick i det fina vädret, vilket sommar minne ni delar 😂
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilket underbart sommar och ungdoms minne du bjuder på 😂🤣 skrattade så jag vek mig *leeer* Åh en picnick är väl alltid mysigt ❤
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Bilen dock lånad från nätet ....det vi upplevde var en riktig gubbe
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
O sen när du inte är "lika" arg på TUI då j ska dom väl få så dom tiger.. Jag kan vara förbannad..... så slipper du vara det och jag är fortfarande lika förbannad på TUI sen den du berättade detta första gången 🙈 idioter!!!
nouw.com/passionbagareokock
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ä fy för en sån 🤣🙄🙈
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Jo men just nu är jag mest orolig av att läsa det onkologen på SU skrev i diagnoser att malign tumör i hjärnhinnor...ingen har nämnt med ett ord att den varit malign utan använt ordet atypisk meningionom grad 2...det är väl själva fan oxå...nu ska jag försöka sova någratimmar innan kl ringer 5
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Hemskt och fruktansvärt. Att få veta detta via journalen 14/5 informationen ska man inte få så. Blir så ledsen över att höra detta. Hoppas att du får lite sömn inatt ❤❤❤ kram på dig
nouw.com/passionbagareokock
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Men God Jul vad tänker de där? Jag hoppas att ni får pengarna tillbaka❤
nouw.com/enitalienareisverige
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ja du ska vara riktigt arg på resebolaget. Den sommarnatten glömmer jag aldrig 🙀
nouw.com/stenhagenbettan