28/10-20

Efter jobbet åkte jag till Ica kvantum och hämtade ett paket i instabox från apotea. Kärleken behövde Inderal 40 mg men i beställningen från Apotek Hjärtat hade de expedierat 4 st 10 mg Jag hade beställt 3 st 10 mg och 1 på 40 mg.... jaja inte så noga koll på det tydligen.

Minioreos på G. Ringde och gratulerade Freddy för en stund sen och berättade vad jag skulle göra och fick till svar ”Åååå som jag längtat”. 🥰 så tacksam för matsara och senare i veckan ska fyllningen läggas emellan. Sen ska det bakas hastbullar och nån slags rulltårta oxå. För våra allergiker hämtas alla recept från just matsara.se😍
Några i normal strl gjorde jag oxå och nu luktar det gott av kakao i huset.....

Senare ringde Martin och sade att F fått ett värdebevis på AppStore men han kom inte ihåg sitt lösenord och måste man logga in för att lösa in kortet...så är det tyvärr....Ringde F och han sade du kan berätta för mamma och jag sade det behöver jag inte ....då går han till E o säger farmor vill prata med dig 🤣 vilket jag egentligen inte ville....Sen fick jag ett sms med hans lösenord då de bytte....till ett han har på ett annat ställe.

Ett tips på tvserie - ett brittiskt kriminaldrama The Level på C More.

Gillar

Kommentarer