19/4

Och även denna månad är på väg mot sitt slut...det har varit en månad som vart väldigt blåsig och väldigt annorlunda på mitt jobb pga covid 19. Många barn kommer tillbaks till förskolan, flera pedagoger är borta. Vi har fått reda på att vår chef i nuläget bara får bevilja 4 veckors sammanhängande semester.
Ingen vet ju i dagsläget hur sommaren kommer att se ut. Vad vi hört så ska Volvo köra igång vissa avdelningar och då blir det fler barn på våra avdelningar.

I morgon bitti är jag ledig för att följa med kärleken till SU och första besöket på onkologen. Taxin hämtar oss kl 06.00 sen hoppas jag vi slipper hämta fler då jag inte vill att han utsätts för smitta i onödan.
Taxin är sagt att den hämtar oss 12.35 för hemresan.
Oron för äldsta sonen i Sthlm släpper heller inte...vet inte vad som sades på vc i onsdags då jag inte fått nåt svar.....från dom.

@orsakullan undrar ”Hur varmt är det hos dig idag?” Och här är det just nu 11 grader....Ska ta en kortare stavpromenad sen när maken tagit sin hjärnvila. Känns ju skönt oxå att det inte är svinkallt nu när vi lär få vänta utomhus i Gbg.....både före och efter läkarbesöket.

Själv har jag vart produktiv idag..gjort en kålpudding, bakat frallor och ska göra en ny sats sockerfri tacokrydda.
Till middag idag blir det pasta med snabblagade curryräkor.

Även här lägger bilderna sig ner 😡

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Du är så duktig, gör alltid jätte mycket under helgen. Jag är säkert att det går bra imorgon.
nouw.com/enitalienareisverige
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Oj så mycket du har fått gjort. Jag har inte gjort ett dyft. Solen värmer men skuggan kyler
nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,
Så du står i 😉 Kommer gå bra imorgon och jag hoppas du får nått svar från sonen så du slipper den oron ❤️
nouw.com/evaeliasson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Du är då duktig och fått så mycket gjort. Morgondagen kommer att gå bra, hoppas att din son kunde höra av så att du kan få prata med honom och höra hur han mår 💞 Kram på dig
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tack ....ja jobbar man heltid så måste jag vara förberedd på att ha matlådor framme. Troligtvis har han inte hottat sin mobil än...eller oxå var det nåt allvarligt. Det enda jag fått är ett foto på yngsta barnbarnet 🥰🙏🏼
nouw.com/ditten_datten