1.52

Vaknade jag och har nån olustkänsla i kroppen. Är det för att vi blev osams igår innan jag gick?
Känns som T tappat lusten att komma tillbaks eller är det så att han bara är postoperativt trött efter båda operationerna och nedsövningen? Jag vet inte och jag får inga bra svar heller... bara att det är olika hos olika patienter var de har din smärttröskel osv. T har en hög smärttröskel och brukar aldrig klaga så det kan inte vara det. Men han ligger och svettas, tempar typ 37,2 vilket de inte bryr sig om men han har låg temp i vanliga fall ca 36.0. Så det skulle kunna vara det men att sitta upp funkar inte vi testade 2 ggr igår och sista gången blev han arg pga att han tror jag vill straffa honom. Straffa för vadå tänker jag och får inget svar. Hur som blir han yr och får svimningskänsla och måste lägga sig. I morgon är det en vecka sen de tog bort tumörerna och han har bara vart ut sängen en gång för att duscha. Hur kommer det att bli?

Igår efter att ha vart hos honom var det bättre väder men blåsigt så jag gick net mot Haga. Tog en pizza på ett ställe för jag var så hungrig. Mycket folk i omlopp som alltid och var ju tvungen att fota kanelbullarna på Husaren.

Nu är kl 3.27 och jag kan inte sova pga av olustkänslan i kroppen att det hänt T nåt. Så jag ringde avdelningen och sköterskan gick och kollade men allt var bra och jag fick prata ett par ord med honom.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
T går igen om sort och svår sak. Oron och det fysiska tappet inna operationen. Nu massor av starka läkemedel i kroppen efter två operationer och den postoperativa tiden. Svullnaden i hjärnan runt operationsområdet. Du får ge det hela tid,jag tror absolut att han kommer tillbaka men detkommer att ta ett tag. Detta gör att du behöver stöd och styrka. Låt din ilska och frustration komma ut någons man stans. vräk den över oss om inte annat, vi har tålamod och förståelse.nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229