Other

En målning av Ellsworth Kelly och en blåbärs och ricotta toast.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fashion, Editorials, Muse

Adwoa Aboah on the cover of British Vogue's december issue.

I April det här året tillkännagavs den brittiske stylisten Edward Enninful som British Vogue's nya chefredaktör. För några veckor sedan publicerades hans första utgåva, med ett sannerligen ikoniskt omslag. På omslaget syns modellen Adwoa Aboah som gestaltar precis allt vad skönhet är. Med retro-känslan blir omslaget fantastiskt.


Likes

Comments

​Photographies from @thecoolstatement and @céline

Likes

Comments

Shopping Guide, Beauty

Photo credit: Kate Moss for Calvin Klein photographed by Mario Sorrenti

Vi vill alltid ha det vi faktiskt inte har, eller hur?

Jag har alltid haft tjockt hår med en naturlig volym. För att möjligtvis vara någorlunda provocerande bör jag trots allt erkänna att jag under lång tid inte alls tyckt om det, och känt mig väldigt obekväm i hårets naturliga vågor. Och detta till den dagen då min frisör sa att mina diverse metoder för att i princip utplåna allt vad volym är faktiskt är en förnärmelse mot mig själv.


Vackert hår från insidan? Jag tror så.

Jag vet av egna erfarenheter, samt andras visdomsord att vitaminer är viktiga för vackert hår. Great Hair Complex, som ni ser nedan, innehåller flera vitaminer och mineraler, alla erkända för sin betydelse för att främja hårets hälsa och tillväxt. Andra viktiga näringsämnen är vitamin A, B, C och D, liksom Folsyra, Pantotensyra, Niacinamid samt Silica. Dessa är alla kända för att stödja hårväxt.


Haircare

.

full dry volume LIVING PROOF angel trio KEVIN MURPHY hair oil MOROCCAN OIL full again KEVIN MURPHY staying alive KEVIN MURPHY great hair complex VITAVIVA

Likes

Comments

Other

Det ni ser ovan fick bli dagens lunch. Det var ungefär det bästa jag ätit. En croissant fylld med avokado och en skål med grapefrukt, blåbär, mynta och mandlar. Avnjöt detta samtidigt som jag klickade mig runt på Vestiare Collective och hittade en tröja från Loewe med märkets signaturelefant på som jag väldigt gärna vill ha. Vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag spendera någon timme i ateljén här hemma och förhoppningsvis åstadkomma någonting vackert och meningsfullt. Eller fult och meningslöst, det fungerar ju bra vilket som egentligen. Ha en superfin onsdag.

Likes

Comments