Header

GODT NYTTÅR! 

Tenk at vi endelig her er; 2017! 2016 har vært et bra og rart år på mange måter, og nå er jeg egentlig ganske klar for et nytt et. Jeg vet ikke helt hva 2017 vil bringe, men jeg tror og håper at det blir et fantastisk år. Har noen ting planlagt, mens noen ting tar jeg som det kommer.

Nyttårsaften feiret jeg sammen med kjæresten min og venner, i en ganske liten, men koselig samling. Jeg var ute og så på rakettene, som jeg ikke har gjort på veldig lenge. Jeg er egentlig skikkelig redd for raketter, men det har jeg kanskje kommet meg over? Enten det, eller så hjalp det kanskje at jeg var litt full.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ute skinner sola, gresset er grønt og himmelen er blå. Jeg sitter i pysj, mens jeg hører på "shit"-lista mi på spotify, akkurat nå spilles "Bad Girlfriend" av Loca Coca. Gulvet mitt er dekket av gavepapir, gavebånd og plastposer fra butikkene jeg har handlet julegavene i. Snart skal jeg gå ned til bussen, i dag skal jeg nemlig jobbe. DET ER LILLE JULAFTEN, men herregud, det føles ikke sånn? Hvorfor blaster jeg ikke julemusikk på fullt volum? Hvor er snøen? Hvorfor må jeg jobbe? Haha, kanskje det er nå jeg har blitt voksen? Når jula er litt mindre... jul? Det eneste som minner om jul her er det evige gave-innpakning-rotet mitt på gulvet, liksom.

For å understreke mangelen av "julehet" så har jeg ingen bilder som minner noe som helst om jul? Denne måneden har vært en dårlig bilde-måned, jeg har nesten ikke rørt kameraet, så det eneste jeg har.. Er meg som leker litt små-thug med lue. Tar det rolig, sjø.

I dag er det ikke bare lille julaften, men det er også bursdagen til lillebroren min, Thorbjørn! Så vil gi en liten shooout out og ønske han en gr8 bursdag ♥ Tenk at i morgen, så er det julaften? Jeg skal jobbe i morgen også, noe som jeg... Egentlig har det helt greit med? Det er selvfølgelig litt kjipern, men jeg rekker å komme tilbake til de viktige tingene; julemiddagen og åpning av pakkene, hehe.

Likes

Comments

Heihei! Nå har det endelig blitt litt hvitt ute, selv om det ikke er ordentlig snø. Er ihvertfall utrolig hyggelig og koselig når det ser ut som det er vinter, ihvertfall. I dag skal jeg og Maren handle enda flere julegaver, haha. Jeg har sagt flere ganger "at nå blir jeg ferdig", men denne gangen mener jeg det. Dette skal bli siste julegave-shopping. Jeg mangler bare noen fååå gaver, og så er alt i boks.

Jeg elsker å pakke gaver, med fint gavepapir og kort. Jeg er ikke spesielt flink til å pakke inn, de fleste gavene blir ofte litt stygge, men altså.. Så lenge jeg har det gøy, hehe, så går det bra.

Nå må jeg gjøre meg klar til å dra, vi prates ♥

Likes

Comments

Hei og hopp, endelig mandag! Det er ikke ofte man hører meg si "endelig mandag", jeg er vanligvis en skikkelig mandag-hater, men jeg hadde jobbhelg denne helgen, så i dag var det deilig med fri. I tillegg kommer kjæresten min hjem denne uken, så dette blir en bra uke.

Akkurat nå sitter jeg med julemusikk på spotify, mens jeg scroller gjennom weheartit for litt jule-inspo. Jeg har nettopp pakket inn gaver, og som alltid ble de skikkelig stygge, haha. Jeg kan virkelig ikke pakke gaver på en fin måte, papiret blir alltid krøllete og jeg bretter på feil steder.. Men, det er tanken som teller, ikke sant? Det er innsiden som som er viktigst her, haha ♥

.. winter things

I morgen skal jeg og søsteren min til Strømmen for å handle julegaver, og så blir jeg forhåpentligvis helt ferdig. Orker ikke å stresse med det noe nærmere jul, vil helst bli ferdig nå. Jeg elsker juleforberedelser og slikt, men akkurat den julegavehandlingen synes jeg kan være skikkelig stressende. Tenk at det bare er 12 dager til julaften?! Herregud, som jeg gleder meg ♥

Likes

Comments

I dag kom dagen jeg hadde gruet meg til.. I dag var dagen for å operere bort den ene visdomstanna mi. Jeg hater virkelig å være hos tannlegen, jeg blir så utrolig redd og.. nei, jeg klarer liksom ikke beskrive det. Jeg bare blir så sinnsykt redd, haha. Det går jo alltid bra, og det gjorde det denne gangen og, men jeg gruet meg skikkelig til at jeg skulle operere bort tanna. Det gikk som sagt helt fint, men det gjør ganske vondt nå i ettertid. Halve ansiktet mitt ble bedøvet, som var sykt ekkelt. Bedøvelsen satt i ganske lenge etter operasjonen, men nå har den heldigvis begynt å dabbe av. Timen til å trekke den andre visdomstanna er i februar, så det er bare å se frem til.. haha.

Fordi jeg er en skikkelig overdramatisk sutrekopp når det kommer til slike ting, så treater jeg meg selv med tv-serier og bare kos. Fikk beskjed om å være forsiktig med å drikke, så jeg drikker med sugerør, som gjør det litt ekstra koselig.

Likes

Comments

I dag vil jeg gjerne komme med en bokanbefaling. "En Av Oss" av Åsne Seierstad, eller "One Of Us" som den jeg leser, den engelske versjonen, heter. Den handler om 22. Juli; Det som skjedde før terroren, selve hendelsen og det som skjedde etter. Det er en vond bok å lese, men jeg mener at den er utrolig viktig. Ikke bare fordi vi ikke skal glemme, men fordi det er mye lærdom å hente fra boka. Ting som burde vært gjort annerledes. Boka åpner virkelig øynene for hvordan ting henger sammen, og hvordan dette kunne skje.

Tittelen "En Av Oss", er vanskelig å lese. Alle som nevnes i løpet av boka, er "en av oss". En person i det norske samfunnet, enten det var et offer, en pårørende, gjerningsmann, politimann.. Når alt kommer til alt, så er det jo bare oss. Ikke "vi" og "dem", men bare oss. Jeg tror det aller viktigste å ta fra boka, er at vi må stå sammen, og ikke vende oss mot hverandre.

Hvis du har muligheten, vil jeg virkelig anbefale å lese boka. Jeg kjøpte min i London, som er grunnen til at min er på engelsk, men jeg vil anbefale å lese den på norsk. Selv om boka var gripende på engelsk, vil jeg tro den føles mer nær om den er på norsk. I går satt jeg oppe til fire på natten og leste, mens tårene rant. Det var som om jeg ville at alt i boka skulle være fiksjon, for det aller verste er å vite at dette var og er ekte. Nå skal jeg lese de få hundre sidene jeg har igjen av boka, før jeg setter den tilbake i bokhylla.

.. og størst av alt er kjærligheten

Likes

Comments

I dag skal jeg på mitt aller første julebord! Jeg stresset litt over hva jeg skulle ha på meg, men etter å ha tatt en rask kikk i klesskapet fant jeg ut at jeg ikke trengte å kjøpe inn noe nytt. Valget falt på en mørkeblå kjole, som jeg synes er kjempefin. Den ble kjøpt på Topshop i Amsterdam, og er egentlig en veldig enkel, men pyntet kjole. I tillegg tok jeg på meg et enkelt gullfarget kjede fra H&M, som jeg elsker (fordi det minner meg om ringen i Ringenes Herre.. I tillegg er det jo et fint kjede).

Nå skal jeg ordne de siste tingene før jeg drar. Ha en fin lørdag ♥

  • Skrevet i : Mote

Likes

Comments

God fredag! Endelig er den etterlengtede fredagen her, som alle venter på. Selv har jeg ikke noen spesielle planer i dag, skal nok bare slappe av. I morgen skal jeg på julebord med jobben, som blir kjempekoselig. Jeg har faktisk aldri vært på julebord før, så jeg tror det blir gøy.

I dag har jeg en skikkelig dårlig hårdag, så da var det rett på med lua, haha. Jeg elsker lua mi fra Adidas, den er liksom fin på samme tid som den gjemmer bort håret og er varm. Denne er fra Urban og kostet 199,-. Jeg vurderer å kjøpe den samme i svart, sånn at jeg har litt å bytte på.

Likes

Comments

Tenk at det allerede er 1. Desember! De siste månedene har virkelig flydd unna, for ikke å snakke om hele året. Jeg føler at 2016 nettopp startet, men nå bikker vi snart inn i 2017.. Synes det er ufattelig rart, men jeg føler meg veldig klar for et nytt år. Jeg tror 2017 blir et spennende år og at det vil bli mange forandringer, men det er jeg absolutt klar for.

I dag våknet jeg med en utrolig deilig følelse av å være uthvilt og skikkelig klar for dagen. I dag er det kaldt og grått ute, men det gjør meg ingenting. Har tatt på meg sommerkjole, for i dag følte jeg for å gå i akkurat det. Senere i dag tar jeg turen til Maren sammen med Mina, hvor det blir en mini-bursdagsfeiring med vin og kos. Maren hadde bursdag i går, og jeg synes det er så rart at vi har blitt så "voksne" sammen, haha. Har kjent Mina og Maren siden jeg var fire år, og nå nærmer vi oss 20 år, liksom.

Hahha, her fikk jeg sykt merkelig blikk, men Lykke var en søt pelsball

Likes

Comments

I går tikket det inn en melding på mobilen fra den lokale Joker-butikken om at pakken min fra Eshoes.no hadde kommet, og da tok det ikke lang tid før jeg var på butikken og hentet den. Jeg har hatt lyst på boots fra Dr. Martens i flere år nå, men har liksom aldri fått meg til å kjøpe de. På Black Friday slo jeg til da jeg så det var tilbud på dem, så nå er de endelig mine ♥

Jeg har alltid vært såå skeptisk til skoene fra Dr. Martens. Jeg synes de er utrolig kule, men jeg er alltid så redd for at de skal bli "klovnesko", haha. Jeg har ganske store føtter, derfor føler jeg meg spesielt utsatt for å få klovneføtter i dem. Jeg var også veldig usikker på hvilken type jeg skulle velge, men valget falt til slutt på Dr. Martens Smooth. Heldigvis passet skoene perfekt, og jeg synes de så skikkelig bra ut.

  • Skrevet i : Mote

Likes

Comments