Vi har varit väldigt dåliga att säga det här men vi har tagit ett uppehåll på bloggen pga att ingen har tid att skriva några inlägg sen händer det inte nått för mig (malin) på dagarna..
Vi får se när vi börjar blogga igen! Troligen till Höstlovet kanske eftersom det är då vi träffas så får ni se vad vi kommer göra :)

Men nu får ni ha det så bra så!
Hejdååå :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

-Malin

Just nu är det hockey på tvn här hemma i Dalarna! Leksand-Djurgården. Härligt att familjen är "samlad" det händer inte ofta ;)
Leksand leder iaf med 2-1 vilket är grymt! Var på väg att bli 3-1 nyss! Och igen, uppdaterar medans jag skriver, ska sluta! :D

Sista dagen i skolan idag, kändes bra. Förutom att lämna ifrån sig datorn :( Buhu.. Saknar den redan...
Imorgon blir det Västerås, ska hälsa på kusinerna :) inte träffat dom på tre månader eller nått sånt :p så det ser jag fram emot!

Nu ska jag fortsätta och kolla på hockey och försöka få kontakt med Max (han lanar så det kommer blir helt omöjligt) han ska få skriva ett blogginlägg, det känns som att det bara är jag som skriver -.-
Han måste bättra sig!

Aja ni får ha en trevlig fredag kväll alla som läser :D


Min söta kusin :')

Likes

Comments

-Malin

Märkte att varken jag eller Max hade uppdaterat idag! Men om jag ska vara ärlig så har jag helt glömt av bloggen, har haft massa annat och tänka på!
Imorgon går jag iaf sista dagen på plus, sen på måndag börjar jag sa12a på vbu i ludvika! Längtar som ett as!! Lite tråkigt att jag måste lämna tillbaka macen men det blir värt det i framtiden! Hoppas jag iaf ;)

I helgen så ska jag till Västerås och hälsa på mina kusiner! As kul :D
Sen ska jag inte göra någonting alls!! Härligt!
Men nu ska jag sova, får försöka göra ett inlägg imorgon!
Puss!

Min och maxs konversation nyss ;) Kärlek<3


Likes

Comments

 

GRATTIS ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!!!!

 

Idag den 3 oktober så fyller min Maxi år!  Blir hela 16 år :D Så nu tänkte jag sjunga, eller ja tänk er att jag sjunger. 

 

JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA, JAA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JA VISST SKA HAN LEVA, JA VISST SKA HAN LEVA, JA VISST SKA HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅR! ETT SEXTONFALLDIGT LEVADE! HAN LEVER HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA.

 

Hoppas att du får en underbar dag och får äta massa gott och får massa fina presenter! Du får min när du kommer hit :D hehe. 

 

Grattis igen slyna! 

 

PUSSSS <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 Likes

Comments

-Malin

Lite dramatisk kanske! Men jag ska inte lämna Max!! Skulle aldrig falla mig in! Han är min och kommer alltid va det! 

Aja. Jag ska byta gymnasium och linje osv. Ska byta till Sam i Ludvika för jag vill bli polis! Japp ni såg rätt. polis. Hälften av alla som läser kommer väl säkert tycka att det är dåligt osv. Men jag skiter fullständigt i er. Det är mitt liv, min framtid eller hur? 
Så nu kommer det bli såhär. 

Jag tycker att poliser är grymma. Dom gör samhället bra och tryggt. Så Jag vill bli det och jag SKA bli det! 

Spelar ingenroll vad alla säger. 

Ha en trevlig kväll, för det ska jag! 

Likes

Comments

-Malin

Har beslutsångest.. Ingen aning om vad jag vill längre! Ändrar mig hela tiden..Det gäller min framtid. Dags att göra ett val nu! 

Likes

Comments

Såg precis Linneas fina videoblogg, tog jag åt mig? Nej, du uppmuntrade mig mer faktiskt :p
Ditt argument var att om man är kille och bloggar går typ jorden under?, man ska tydligen vara tjej eller bög när man bloggar..
Hon vet allt som sagt!
Världen kretsar inte om dig, tyvärr, även om du så önskar!

I vilket fall har jag denna bloggen med Malin, och ni som läser detta kan ha emot det hur mycket ni vill, men jag väljer väl fan själv om jag vill blogga eller inte? Ni väljer om ni vill läsa eller inte, är tacksam för dom som följer bloggen, men ni som hellre sitter och kollar på såna som har som argument "Afrikabarn kan dra åt helvete" "Killar ska inte blogga" osvosv gör det.
No offence Linnea, du är säkert jätteschyst, men dina åsikter är rent ut sagt fucked up!

Som om alla killar klagar på tjejer som gör "mansport" ? Det finns väl grymma tjejhockeyspelare till ett exempel?
"Bloggning är en feminim sak" Sa hon, Du borde dra internetkablen så du inte kommer ut på internet överhuvudtaget,
Om du stör dig så pass mycket på en sån sak kommer du inte kunna klara dig här i livet med vettet i behåll! :)

Som sagt, no offence, men skärp dig förhelvete!

 

*Dålig bild* Blogginlägget var inte allt för omtyckt.

 

Likes

Comments

-Malin

Hade tråkigt lite tidigare idag. Då såg jag att vilma satt och pärlade med pärlplatta. Då självklart som det barnet jag är började jag också ;) väldigt kul faktiskt! Hade helt glömt bort hur kul det kunde va! Bild kommer hur mitt blev ;)
Men min älskade pojke bara skrattade åt mig när jag berättade att jag gjorde det här.. Tycker om dig med!
Nu sitter jag och kollar på färjan helt själv! Sen ska jag fixa inför imorgon så ni får ha det bra!

Hejdå :DLikes

Comments

NU har skolfotot äntligen kommit, oooch vilken besvikelse... 9/10 av er kommer lätt skratta när ni ser det :p
Robin stod bredvid den som tog fotot och gjorde miner och höll uppe kameran och fan vet allt och jag var trött så skrattade, sen ville hon jag skulle immitera det skrattet jag hade när robin höll på? Så blev så dåligt av det.. :p
Ahja.. Känns inte mer än rätt att ni ska få se mitt misslyckande iaf!

 


Usch, så hemskt.. Ahja, skratta på! :p

Likes

Comments

-Malin

här har jag varit hemma hela dagen utan att göra något inlägg alls! Dålig stil kallas det! Ber så hemskt mycket om ursäkt. Men vaknade vid nio? tror det iaf. Sen gick jag upp och "åt" frukost, fick egentligen inte i mig nått alls :( Sen duschade jag. Efter det gjorde jag engelska. Eller ja kollade på tv och hade engelskan uppe ;) Så typiskt mig. 
Just nu gör jag nudlar. Får se om jag kan äta det iaf. Väntar även samtal från läkaren om mina provsvar. Har inte fått dom än så jag ska fråga om dom ist!

Sen ska jag fixa biljetten hem från Max. Pappa skulle ringa sj och fråga om man kan ändra. Får se om det gick. Men nu ska jag äta. HEJDÅ!!! 

 

 

Likes

Comments