Header

Har varit inne på skara hela dagen och haft hur kul som helst! Ändå dåliga var att det var kallt och att allt är så tillgjort för småbarn, men kul ändå! Tog inte så många bilder men bjuder på två! Pussar Therese.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sa att jag skulle skriva ut en sak på torsdag och idag äre torsdag, ikväll åker jag och Rebecka till skara och imorgon ska hon och jag in på skara sommarland.Likes

Comments

Sittet just nu hos min efterlängtade becka och snacka om massa. vi snackar lite om imorgon dagen också vilket ni inte vill missa!
Pussar Therese.


Likes

Comments

Är hos min bror och hans flickväns nya lägenhet och den är så mysig. Ska träffa Rebecka senare nu när hon är här i stan. Hoppas ni har en bra dag. Pussar Therese


Likes

Comments

Idag är det onsdag ( no shit) vaknade kl 7 och skulle gå ut med zaga och sen när ja kom in somnade ja om och vaknade runt kl halv 9, gick ut igen och sen åt både jag och zaga frukost runt 10. Ska va med min bror och hans tjej snart, senare ska ja vara med ------. Så vill du veta vem jag ska vara med sen får du fortsätta läsa bloggen senare! Glöm inte att imorgon på kvällen in och kolla för ska skriva ut lite news. Bjuder på dagens selfi.
Pussar Therese. dock är inte mitt hår så där ljust.


Likes

Comments

Hej! hade tänkt att tipsa er alla om en underbar film! Vilket jag tror inte många utav er har sett!

Vilket är bra? för tycker det är så svårt att hitta en ny bra film man inte sett innan.

Detta är en romantiskt komedi. Vilket jag inte brukar gilla för dom brukar alltid vara tråkiga och långa, min åsikt.

Denna film är iallafall en av dom mysigaste och bästa jag sett! Annars brukar ja gilla mer high school , thriller filmer och mer utan The awkward moment och the other women sånna filmer. Men denna film är den bästa romantiska filmen jag sett! och det bästa med den är att den inte slutar som man tror,
Pussar Therese.


Likes

Comments

Som ni vet så är vi två stycken som äger denna blogg, Jag och rebecka. Men ni har fått höra/läst mest om mig, men hon kommer igång snart!

Iallafall jag bor ju i Örebro och rebecka i Göteborg, Och rebecka ringde mig idag och sa att hon var i Örebro! Och blev så glad!
Att ja äntligen får se henne igen, vet dock inte hur länge hon stannar men blir väll några dagar, Sen kommer ja skriva en hel del om vad som händer i helgen också på torsdag . Pussar Therese.


Likes

Comments

Var ju och kollade på ed sheerans hemliga spelning igår, och ville bara säga till er som vill se att videon kommer komma ut idag någon gång! Den skulle kommit ut igår men vart något strul. Men så ni vet! //Therese.


Likes

Comments

Evelina och jag är på väg till Stockholm nu för att se Ed sheeran, Så jävla taggad! Ska bli så jävla kul! Håll er uppdaterade på bloggen för massa bilder. Pussar Therese.


Likes

Comments