​Det har varit full action här sedan klockan 7:30 imorse ^^ Körde pappa till flyget då han flyger till Gotland i 4 dagar, så nu är det bara jag och min lilla gosehund som är hemma. Efter att jag lämnat av pappa på flygplatsen samt ätit lite frukost så bar det av hem till min mamma där jag fick hjälp med att byta däck på min bil :) 

Dock tycker jag att det är fruktansvärt tråkigt väder ute, det hade inte gjort mig något om det blåste lite mindre och bara mulet. Hade gärna sluppit regnet, det går ju knappt att använda paraply, haha vi får väl se hur det går sedan. Idag är även mitt första arbetspass sedan i söndags, ska bli väldigt spännande att se hur det kommer att gå :) Men jag känner ändå att idag är en rätt bra dag. Är lite seg och trött men inte lika illa som det var igår. Har ändå saknat jobbet litegranna :)

Har inte heller idag fått något provresultat så nu börjar jag mest bara bli otålig. Vill ju veta att allt gått bra så jag slipper vidare operationer, behandlingar osv. Men det är ju ändå bra att de tar den tiden på sig som dom behöver så att allt blir rätt från första början. Jag har ju ett fantastiskt stöd av min älskade fästman. Ibland undrar jag faktiskt hur han ens orkar stå ut med mig :p Är ju för det mesta väldigt trött, gnällig, grinig och allmänt bara måste ha något att säga vare sig det är något bra eller dåligt. SÅ en väldigt stor eloge till honom, måste ju verkligen berömma hans tålamod. Är ju inte alltid lätt att handskas med.

Men han är även den perfekta pusselbiten mitt i allt det "tragiska" och mitt i all stress och oro. Har aldrig mött en människa med hans tålamod och lugn. En människa har aldrig kunnat lugna mig på det sättet han gör, ibland behöver han inte ens säga något utan det räcker att han snapar eller skickar sms så blir jag lugn och mina läppar åker upp till öronen på båda sidorna. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Som rubriken lyder så är idag en sådan dag då jag är den absolut tröttaste människan på jorden känns det som. Idag är en sådan dag då jag jag absolut inte orkar någonting och bara är allmänt grinig och tråkig.  En väldigt kass dag helt enkelt...

Vet att alla har en sån här dag någon gång då och då men jag har den typ varje dag. Det känns som om jag vart aktiv nonstop i typ 48 timmar. All energi har ju liksom bara flugit ur mig, har ingen lust till någonting alls. Vill bara lägga mig och sova och bara få vara, kolla film och inte behöva göra något alls, men jag vet samtidigt att det inte är bra men det är så jag känner.

Jag vill bara ha tillbaka mitt gamla jag, mitt gamla jag där jag är aktiv, orkar göra allt möjligt, hoppa och skutta runt. Men jag får nog inse att de dagarna nu är långt förbi. Efter operationen har jag inprincip bara vart sängliggandes, jag har jobbat några pass men nästintill somnat ståendes. Mina ben har liksom nästan vikt sig under mig när jag gått eller stått stilla. ;(

Men man ska väl stanna positiv även om det är i sådana här tider det är som svårast, man ser liksom inte något ljus i tunneln, man blir bara så frustrerad när man inte längre klarar av allt det man en gång i tiden gjorde. Blir bara så avundsjuk på alla som har friheten att kunna röra på sig exakt när de vill, promenera när de vill. Haha så himla orättvist.

Men jag känner mig bara som debbie downer idag så istället för att sprida negativ energi så kan jag ta en snabb powernap innan det är dags att dra till torslanda och repa lite på revyn. Until i c ya again ( förmodligen ett inlägg till ikväll ^^)

Likes

Comments

​​​Godmorgon alla där ute! Idag så står det kloklipp, vaccination av hund, tomtemöte och hämtning av pappa på schemat :) 
Solen lyser men det är så fruktansvärt kallt ute. Men nu kommer den vackraste årstiden av alla :) Årstiden då alla löven ramlar av och färgar marken orange. Sedan så kommer ju snön, kan man ju hoppas, för det är så himla mysigt. Ett snöbollskrig mer.


Ännu än dag har snart gått utan ett besked efter min operation. Känner mig ganska så nojig börjar undra om det är normalt? Man har ju ändå den gnagande känslan i bakhuvudet, är allting okej? Behöver jag oroa mig? Men jag antar att det är så tankarna brukar gå efter en händelse som denna. Men mina förhoppningar är ju att allt är borta och att cellerna som utvecklats till cancer var godartade så de inte har spridit sig. Man kan väl inte göra något annat än att hålla tummarna.


Det känns så skönt att på ett sätt vara ledig såhär många dagar men det känns ändå så tomt, man börjar klättra på väggarna. Men någon gång måste jag ju få ledigt med. Det mesta jag  jobbat är 9 dagar i rad. Fast det känns som om att jag inte gör något annat än jobbar. Är ju också så snäll att jag ställer upp på alla andra när dom behöver hjälp. Går in på mina lediga dagar, byter mina pass från dagpass till mellan eller kvällspass. Jag älskar att jobba kvällen för då hinner man göra mycket på dagarna. Men man hinner dock inte umgås med någon så vidare dom inte är lediga.  När man jobbar kväll på mitt jobb så börjar man ju kl 16:00 på vardagar och 16:30 på söndagar och jobbar till 23:30. Men det är ändå skönt på något sätt.


Är även med i Torslandarevyn för 3 året i rad. Och iår har vi tänkt att ha en tomteparad i torslanda där vi i ensemblen är utklädda till tomtar, vi har en lucia och en tärna och lite renar osv ska bli väldigt spännande :) Vi kommer även ha en såkallad huvudtomte som barnen sedan kan träffa när vi gått våran runda. Så ikväll är sista mötet antar jag där vi bestämmer tider osv. Vi håller även på att repa för fullt inför våran kommande revy som BROA som har premiär den 27/1-2018. Så om man är nyfiken är det bara att glida in på torslandarevyn@facebook för att hålla koll på vad vi gör på våra rep samt att teasers och en julkalender läggs ut. Vi har även lagt ut bilder samt presentationer på några ur våran ensembel men mer kommer att följa. Biljett släpp är 1/12 så man får gärna gå in på www.torslandarevyn,se då den 1​/12 och boka biljetter. Men man kan även gå in på våran hemsida nu och läsa om revyn vi håller på att arbeta med.  :) Så nu får jag väl sätta igång med allt som ska fixas.


Följ mig gärna på: 
​Instagram: ​deniseangelica
​Snapchat: ​deniseangelica

Likes

Comments

​Jaha då vart det dags igen. Inte vart så aktiv på min andra blogg så tänkte att nu är det dags att starta en ny! :)

Mycket har hänt sedan sist. Jag har bland annat fått ett nytt jobb, pluggat försäljning och marknadsföring.

Något tråkig som jag dock råkade ut för i Mars är något som jag tänkt att ta upp här i bloggen så att man vet varför jag inte är så aktiv, men skall försöka så gott som möjligt. Jag blev kallad på en rutinkontroll om livmoderhalscancer den 29 mars iår. Det är en kontroll alla kvinnor mellan 23-65 skall göra. De sa att jag skulle få ett svar inom 6 veckor. Men dagarna gick och när det gått 4,5 månad så började jag tro att allt var bra då jag inte hade hört något. Men en dag ca 5 månader efter att jag varit på rutinkontrollen så fick jag brev hem att jag vart kallad till Gynekologienheten på Capio lundby sjukhus för vidare kontroller då de hittat grava förändringar på min livmoderhals. Gick in, träffade världens bästa gynekolog och tog ett vävnadsprov. Fick även reda på att om det skulle vara något skulle jag bli tillbakakallad till operation.

Mycket riktigt så blev det. Dessa förändringar hade inte läkt ut av sig själva och de hade utvecklats till cancerceller, så jag fick ett operationsdatum och då skulle dessa celler skrapas/klippas bort. Nu har det gått snart en månad sedan operationen och jag väntar på de sista provsvaren efter operationen så jag kan få reda på om allt gått bra och att alla cellerna är borta samt att de inte spridit sig. Så nu håller jag alla tummar och tår som jag kan på att allt gått bra.


Detta blogginlägg för avsluta denna första nya dag på denna nya blogg :) Lovar att hålla denna så uppdaterad som möjligt. Men jag finns även på instagram och snapchat.

​Instagram: ​deniseangelica
​Snapchat:  ​deniseangelica

Orginellt jag vet men det är det nicknamet jag gått under nu i några år hehe..

Likes

Comments