Single Rider kö på Disneyland Paris

Disneyland Paris

Ett bra sätt att minska tiden att stå i kö är att använda Singe Riders så mycket som möjligt. Vill du absolut sitta tillsammans med din familj, så är det här inget alternativ, eftersom du inte kan välja att vem du sitter med.

Vissa attraktioner har en speciell kö för Single Riders eftersom de vill fylla vagnarna. Rymmer vagnen 6p och en familj är 5st är det en person från Single Riders kön som fyller upp vagnen, o.s.v.. Jag ser tyvärr många familjer som väljer kön, men som förväntar sig att trots det få sitta med sina barn. Det går inte och tyvärr kan man ibland få se stackars Cast Members bli utskällda för det, när det är gästerna som uppenbarligen struntar i skyltar och regler. Gör inte så!

Kön för Single Riders är sällan lång, men se till att bestämma en mötesplats att mötas efter åkturen.

På Disneyland Park är det enbart Star Wars Hyperspace Mountain som har Single Riders.

På Walt Disney Studios Park är det 4 attraktioner som har Single Riders: RC Racers, Toy Soldiers Parachute Drop, Crush Coasters och Ratatouille

Rattatouille är den attraktion som är allra bäst att använda Single Rider kön på. Eftersom vagnarna tar 6 passagerare och de flesta familjerna är 4st så fyller en Cast Member de 2 återstående platserna med folk från Single rider kön istället för att fråga i den vanliga kön om det finns några sällskap med 2 personer.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229