Reseberättelse från Läsare - Walt Disney World och Disney Cruise Line

För ett tag sedan blev jag kontaktad av Rebecca som skulle besöka Walt Disney World i Florida och som dessutom hade en kryssning med Disney Cruise Line inbokad. Hon hade lite frågor och jag kunde svara på dem och dessutom ge lite tips och råd. Rebecca har nu varit hemma ett tag och har skrivit ihop en liten reseberättelse om sin fantastiska semester. Idag kan du läsa hennes berättelse med familjernas fina bilder. Imorgon kan du se fler foton från deras kryssning.

Här nedan kan du läsa hennes berättelse

Hej!


Sent omsider kommer här nu en väldigt förkortad sammanfattning av vår helt fantastiska resa i USA. Tusen tack för all hjälp och alla tips inför resan. Förstår verkligen din kärlek till både parkerna och kryssningarna, HELT OTROLIGT!


Vi var 2 familjer - 4 vuxna och 4 barn (3,3,6,7) som var i USA 2 1/2 vecka i november 2017. Vi är otroligt nöjda med resan och tycker att upplägget blev helt perfekt. Vi började med att hyra ett hus i Orlando i 1 vecka, ca 20-30 minuter från Disneyworld. Vi valde att göra så eftersom barnen var relativt små och vi ville varva dagarna på parkerna med häng i riktigt bra boende med pool etc och fick då tips om detta hus av bekanta som varit där. Vi började med en dag hemma för att landa lite, storhandla osv och sen hade vi 2 dagar på Magic Kingdom, paus en dag och sen Animal Kingdom 1 dag. Sista dagen njöt vi hemma i huset innan vi åkte mot Port Canaveral för 3-nätterskryssning med Disney Cruise Line (Nassau, Castaway Cay) och sen avslutade vi med 5 dagar i ett hus i Miami beach och sista natten på hotell i Fort Lauderdale. Perfekt upplägg med varvning av dagar med full aktivitet och dagar med vila och poolhäng!Ingen av oss hade tidigare besökt någon Disneypark. När vi första dagen kom in på Magic Kingdom var både vuxna och barn lika mycket ”WOW!!”. Vi hade bokat fast pass så fort det gick, men fick ändå inget till 7 dwarfs. Därför började vi med den direkt på morgonen första dagen. Lång kö (men inte i närheten av hur lång den är senare på dagen), men precis som de flesta andra attraktioner så var även kön ett äventyr! Mycket kul att göra och gick fortare än man trodde att komma fram! Vi hade både långa och modiga 3-åringar med oss så på magic kingdom åkte vi alla 8 nästan alla attraktioner, var bara space mountain de små fick hoppa över. Men de var glada med go-carten vid sidan av istället! Vi hade köpt kyl-ryggsäckar på Walmart och hade med oss lunch alla dagar i parkerna. På plats köpte vi glass, kaffe osv. På Animal Kingdom lyckades vi inte få fastpass till avatar.... kön var VÄLDIGT lång hela dagen så vi hoppade tyvärr över den... favoriten för alla blev på Animal Kingdom istället Kali River. Och föreställningen ”its a bugs life” var helt otroligt häftig!!Kryssningen med Disney Cruise Line kan man skriva hur mycket som helst om. Fantastisk båt (Disney Dream), fantastiskt upplägg, fantastisk personal, fantastisk mat, fantastiska shower. Vi gick aldrig av båten i Nassau utan valde att spendera den dagen på båten med allt som fanns att göra där. Castaway Cay besökte vi dock till max, vilken ö!!! Det är Disneys egen privata ö i Bahamas Vissa av oss fick tom se en sköldpadda under snorklingen!


Som ni förstår är vi supernöjda, och fler Disney-resor blir det! :)

Alla bilder tillhör familjerna Rutzell och Winzell

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer