Reseberättelse från läsare - Disneyland Paris med husbil

Disneyland Paris, Reseberättelse

Hanna kontaktade med mig lite frågor eftersom hon och hennes familj skulle besöka Disneyland Paris. De hade en husbilssemester planerad och ville besöka Disneyland Paris på vägen och övernatta på parkeringen. Jag hjälpte till genom att svara på hennes frågor och gav lite allmänna tips.

Nu har familjen Wansland kommit hem från sin semester och skrivit ihop en liten text till er som också funderar på att besöka Disneyland Paris med husbil.


Vi är 2 vuxna och tre tjejer på 16,13 och 10 år som åkte från Kalmar med husbil till Disneyland Paris. Vi bokade 2 dagar Multiday biljetter hemifrån. Vi betalade parkeringsavgift för husbil kostade 40€ per dygn. Vi fick en parkeringslapp med kvitto som skulle ligga synlig i rutan. Vi parkerade nära servicehuset. Husbilsparkeringen var väldigt stor. Det var gott om platser, slutet av juni. Där fanns duschar och toaletter. Alla som bodde i husbilarna använde dem. Det var ej tillåtet att diska i servicehuset. Dessutom fanns det vattenpåfyllning och tömning av toalett och gråvatten. Miljöstation för sopor fanns bredvid servicehuset. Från parkeringen och en bit fram gick det rullband. Vilket var tacksamt på kvällen tillbaka. Mellan parkeringen och ingången patrullerade beväpnade vakter under öppettid.


Det var vårt första besök på Disneyland Paris men tack vare tips från Disneysemester.se både genom bloggen och personligt anpassad planering för att kunna få ut så mycket som möjligt under våra två dagar. Detta var mycket värdefullt så slapp vi göra onödiga misstag.


Vi gick till husbilen och åt lunch och vilade några timmar på em. Sedan åt vi ett mål inne i parken. Dessutom hade vi med oss dricka, nötter och bars in.


Hela familjen var mycket nöjd med vistelsen. Avslutningen med lasershowen och fyrverkerierna var helt magisk!!!


Mvh Hanna Wansland

Tack Hanna och resten av familjen Wansland för att ni ville dela med er av ert besök.


Bilderna tillhör Hanna Wansland

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer