Les Village Natures Paris - Nyaste tillskottet till Disneys "hotell" (EuroDisney)

Disneyland Paris

Det senaste tillskottet till hotellen på Disneyland Paris är Les Village Paris. Disney har sedan tidigare 6 hotell och en "stugby" (Davy Crockett Ranch). Disney har nu lagt till kategorin Disney Nature Resort. Här ingår Davy Crockett Ranch och just Les Village Natures Paris. När området öppnade 2017 så räknades det som ett av partnerhotellen till Disneyland Paris och boende här hade inte tillgång till Extra Magic Time. Eftersom boendet nu ingår bland Disneyland Paris officiella hotell, så ingår också Extra Magic Time.

Les Village Natures Paris är ett mycket speciellt område och är ett semestermål i sig. Här finns stora friluftsområde med aktiviteter och ett vattenland. Du bor i lägenhet och tillgång till vattenlandet och olika aktiviteter ingår, men det finns också gott om olika aktiviteter för en extra kostnad. Det är en fördel att ha bil om du bor här, eftersom området ligger 15 minuter från parkerna (med bil), men det finns en shuttle som går till Disneyparkerna mot en extra avgift. Det är inte nödvändigt med bil för att bo här.


Rum:

Det finns inga vanliga hotellrum utan du bor i en lägenhet eller en egen bungalow. Det finns flera olika varianter av boende, de minsta har vardagsrum med ett litet kök, ett sovrum, balkong och självklart badrum. Dessa rymmer 3 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn. På Disneyland Paris hemsida kan du enbart boende för upp till 6 personer, medan om du bokar via Les Natures Village Paris finns det fler boende att välja på, från en lägenhet för 2 personer upp till en lyxstuga på 168 kvadratmeter för upp till 12 personer.

Lägenheten/bungalowen är bäddad och städad när du får tillgång till den, men det är ingen städning under din vistelse.

Köket är välutrustat med diskmaskin, micro, vattenkokare, Nespresso maskin, tallrikar, glas bestick o.s.v.

Restauranger:

Det finns flera restauranger på området, både snabbmat och vanliga restauranger. det finns även bar och en mataffär på området.

Extra info:

Les Villages Nature Paris har mängder med aktiviteter, både gratis och för ett tillägg. Det är en semesterort i sig. Området är stort och indelat i 5 olika området. Det finns ett gigantiskt vattenland med både utomhus och inomhus pooler, vattenrutschkanor och mycket mer. Tillträde till vattenlandet ingår i din vistelse. Vidare finns det ett stort skogsområde med lekplatser med ett otroligt tema, en bondgård med djur att klappa och shower att se. En strandpromenad med restauranger, barer, bowling och mer, i sjöområdet kan du hyra kanoter och båtar och du hittar dessutom en härlig trädgård att strosa i.

Du kan göra det mesta från att hyra Segway till Laserdome, Arcade, och Escape Room. Listan är längre än vad jag kan skriva.

Boende har gratis parkering och det finns gratis WiFi i lägenheterna /Cottages.

Bokar du via Disneyland Paris egen hemsida ingår 2 dagars entré oavsett antal nätter som du bor här. Vid riktigt bra erbjudande på Disneys hemsida kan det löna sig att boka där, men det är billigare att boka direkt via Les VIllages Nature Paris och sedan köpa biljetter separat. jag rekommenderar Getyourguide Disneyland Paris biljetter eller biljetter direkt via Disney.

Jag har inte borr på Les Villages Nature Paris än, men är mycket imponerad av bilderna och alla videos som jag har sett därifrån och jag har bokat sommarens resa här. Hela resorten är helt ny (öppnade september 2017) och min familj kommer att älska vattenlandet (mycket, mycket större än Lalandia). Jag bokade vårt boende via Les Villages Nature Paris egen hemsida och biljetterna till Disneyland Paris 2 parker är bokade via GetYourGuide

Aqualagon

Bilderna är inte mina utan tillhör promotionmaterial från Disneyland Paris.

Jag har inte någon ersättning från Disney eller från Les Villages nature Resort. Jag får en mindre ersättning från bokningar via min länk till Getyourguide.


Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer