Köpa biljetter till Disneyland Paris När-Var-Hur

Disneyland Paris, Vanliga frågor - svar

Jag får många frågor om att köpa biljetter till Disneyland Paris. Här får du reda på allt som du behöver veta:

  • NÄR ska man köpa biljetter till Disneyland Paris? Du ska alltid köpa dina biljetter i förväg, eftersom det blir billigare och du slipper dessutom att stå i en lång kö till biljettluckorna. Du behöver köpa dina biljetter minst ett dygn innan besöket, ibland 7 dagar innan om det är ett speciellt erbjudande.
  • VAR är det enklast att köpa biljetterna? Jag har tidigare enbart köpt mina biljetter direkt via Disneyland Paris, eftersom jag vill vara helt säker på att jag får äkta biljetter. Disneyland Paris är en bra sida att köpa biljetter ifrån. Men, nu har jag även upptäckt GetYourGuide som säljer biljetter online. Priserna är detsamma som på Disneys sida och det är lätt att göra tillägg som transport om jag behöver det. GetYourGuide är en seriös och säker plattform för aktiviteter och biljetter.
  • HUR köper man enklast biljetter till Disneyland Paris och hur får man biljetterna? Du väljer vilken typ av biljett som du vill ha och betalar online med kort. Du skriver sedan enkelt ut dina biljetter själv och kan gå direkt till vändkorsen utan att köa.

Vill du veta mer om biljetter till Disneyland Paris så kan du läsa fler inlägg här: Köpa biljetter till DLP

Precis vid ingången hittar du till Voucher Exchange automaterna (även kallad Will Call).

jag har ingen ersättning från Disneyland Paris alls, men får en liten ersättning för biljettköp via GetYourGuide

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229