Davy Crockett Ranch - Stugor istället för hotellrum på Disneyland Paris (EuroDisney)

Disneyland Paris

Davy Crockett Ranch tillhör Disneyland Paris hotell, men samtidigt är det en helt annorlunda upplevelse. Du bor i en egen stuga och måste ha en bil för att bo här. Det går ingen shuttle till parkerna och Davy Crockett Ranch ligger ca 10 minuters bort från parkerna med bil.

Davy Crockett Ranch brer ut sig på ett stort område med de olika stugorna i olika slingor. Vid receptionsområdet finns reception, pool, restaurang, bar, lekplats, ponnyridning och affär.

Rum:

det finns inga vanliga hotellrum utan enbart stugor. Du bor i en egen stuga, med parkering direkt framför. Stugorna har 2 sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Det finns en terass med sittplats och en mindre kolgrill finns nedanför terassen. Det ena sovrummet har en dubbelsäng med eget badrum med dusch och toalett. Det andra sovrummet ligger på andra sidan vardagsrummet och har 3 enkelsängar samt en utdragbar säng som finns under den ena sängen. I korridoren mellan sovrummet och köket/vardagsrummet finns en toalett samt en separat dusch. I vardagsrummet finns det soffa och andra sittplatser samt ett köksbord med stolar. Köksdelen har en micro, kylskåp, spisplattor (ingen ugn), vask, diskmaskin och är utrustad med tallrikar, bestick, glas, muggar, kastruller och annat som du kan behöva. De finns vattenkokare och brödrost.

Stugan är bäddad och städad när du får tillgång till den, men det är ingen städning under din vistelse. Det finns ingenstans att lämna sina väskor på Davy Crockett Ranch om du kommer innan din stuga är färdig. Du måste ha väskorna i din bil tills dess att du får tillgång till din stuga. Alla stugor har numer AC (mycket välkommet) och uppvärmning med element under kalla månader. Frukost ingår inte om du inte har bokat erbjudande med "Free Halfboard" eller betalar extra. Frukost hämtas då i en bod som finns vid alla slingor. Det är en enkel frukost som består av baguetter, marmelad/nutella, juice, mjölk, pulverkaffe/te och croissanter. Du kan enkelt ta med egen mat och tillaga frukost eller lunch/middag i stugan. Affären vid receptionen har ett litet utbud av mat och dryck.

Alla stugorna är likadana, men som extra tillval finns stugor med extra lugnt område eller nära receptionsområdet.

Stugorna har inget WiFi, men gratis WiFi finns vid receptionsområdet. Du kan betala en extra kotnad för WiFi via sladd i stugorna. Det finns ett litet kassaskåp i stugan och du har en soptunna utanför. Du kan be om en babycot utan extra kostnad, men tillgången är begränsad och garanteras inte.

Restauranger:

Det finns en bufférestaurang: Crockett's Tavern. På 10-15 minuters bilväg finns snabbmatsrestauranger som t.ex. McDonalds och det finns även många restauranger på Disney Village.

Extra info:

Davy Crockett Ranch har ett äventyrsbad, med en vattenrutschkana, en liten "vild fors" och en stor pool. Det finns en mindre affär på hotellet som säljer Disneysouvenirer och ett mindre sortiment av mat, grillkol, vatten läsk, vin och öl. Du har en egen parkering vid din stuga och det finns parkeringar vid receptionen när du vill besöka poolen, receptionen, affären eller restaurangen.Du har även gratis parkering vid parkerna. Vid vissa tidpunkter under dagen finns det möjlighet att träffa Disneyfigurer vid receptionen. Det finns en mindre lekplats och mot en extra kostnad finns det ponnyridning, minigolf, tennisbanor och ett arkadrum. Davy Crockett's Adventure ligger också här som är en trädtoppsbana för en extra kostnad. Reservation behövs.


Receptionsområdet


Vardagsrum, sovrum med 4 enkelsängar, kök och utsidan av stugan.

Sovrum med dubbelsäng

Frukost hämtas (mot betalning i receptionen) i en liten bod vid början av stugslingan.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer