Corona och Disneyland Paris - Vanliga frågor (EuroDisney)

Disneyland Paris, Vanliga frågor - svar


Jag får många frågor om stängningen av Disneyland Paris och spridningen av Coronaviruset. Många är oroliga över hur det kommer att påverka deras semestrar. Jag har sammanställt de vanligaste frågorna som jag får om Coronaviruset och Disneyland Paris.

  • Är Disneyland Paris helt stängt? - Ja, Disneyland Paris har stängt sina båda parker; Disneyland Park och Walt Disney Studios Park.
  • Är Disneys hotell öppna? - Nej, alla Disneys 7 hotell är stängda.
  • Hur är det med affärerna och restaurangerna i Disney Village? - De är stängda och öppnar när hotellen och parkerna öppnar igen.
  • När öppnar Disneyland Paris igen? - Disneyland Paris kommer att hålla stängt t.o.m. 31/3. Detta kan komma att ändras till ett senare datum.
  • Är det säkert att Disneyland Paris kommer att vara öppet i April/Maj/Juni? - Nej, Disney har sagt att allt är stängt till den 31/3, men beroende på hur smittspridningen sker så kan det ändras. Disney har i dagsläget inte kommenterat eventuell förlängning av stängningen, men det är troligt att stängningen kommer att vara längre.
  • Vad ska jag göra om jag har en reservation till Disneyland Paris? -Du kan avboka eller omboka innan den 15/4 för alla ankomster t.o.m. 30/5. Har du bokat direkt via Disney, så ber de att du följer den här länken: https://contact.disneylandparis.com/en/ , det är långa väntetider per telefon. Har du bokat via en resebyrå, så kontakta dem istället.
  • Vågar jag boka sommarsemester till Disneyland Paris? - Det är självklart helt upp till dig, men du riskerar inte att bli av med dina pengar om du bokar och sedan avbokar. Disneyland Paris har just nu upp till 35% rabatt på boende inkl. parkbiljetter för sommaren.


Informationen i texten var korrekt vid publicering, men fakta kan ändras snabbt. Aktuell info kan fås på Disneyland Paris hemsida.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer