Boka Disneyland Paris Marvel-hotel nu

Disneyland Paris

Disney's Hotel New York på Disneyland Paris håller på och genomgår en omfattande renovering och kommer att öppna den 15:e Juni 2020 under det nya namnet Disney's Hotel New York - The Art of Marvel.

Det kommer att bli det allra första MARVEL-hotellet och det enda där du kan få träffa hjältarna från MARVEL. Disney har nu släppt bokningar för hotellet och för de som bokar före den 4/12-2019 finns det ett mycket bra erbjudande;

För vistelse 15/6-2020 - 31/3-2021 får du gratis halvpension med frukostbuffé på hotellet samt en voucher för lunch eller middag per dag som kan användas på utvalda restauranger i parkerna, hotellen eller Disney Village. Det är Plus varianten av Halfboard Meal Plan som ingår, så det finns extra många restauranger att välja mellan. Alla som bokar före den 4/12-2020 får också en "Limited-Edition MARVEL artwork" (en per rum) som du får vid incheckning. Biljetter för parkerna ingår också. Erbjudandet gäller alla olika rumsalternativ på hotellet inklusive sviterna som oftast inte ingår i liknande erbjudande.

Du bokar enklast via Disneyland Paris hemsida.

Den understa bilden tillhör mig och är tagen under 2018

Vi bodde på Disneys Hotel New York under 2013 och var nöjda med hotellet, men det sak bli intressant att hur Disney lyckas med att integrera MARVEL konceptet i hotellet.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229