​Vet att det var tag sedan jag bloggade, men här kommer en bild jag har ritat direkt från grunden i photoshop (jätte ful vet och det är lugnt om ni tycker det). Jag har tänkt att försöka att börja vlogga men då kommer det bli på engelska. 

I veckan här så var jag ensam hemma och kände mig bara helt ensam och övergiven. Mådde skit men aja blev bättre att vara med Malin på fredagen. Hon sov här från fredag till i måndags. 

"I don´t like to feel alone but I like to be alone, thats is two different things" 

Har inte så mycket mer att säga ska försöka rita något bättre nästa gång.  Hoppas att alla har en bra sommar och kan lägga upp en liten spellista med mina favorit låtar från mina favorit band.

Likes

Comments

< Testade mina linser (helt svarta), så såg mina ut på avslutningen.
< Orgami från en dag på jobbet.

Hejsan svjesan det var ett tag sen jag bloggade men men har inte haft riktigt med tid.

Just nu sommarjobbar jag på Stockholms läns museum där på Slöjd Sthlm. Det är rätt kul faktiskt, vi håller på att fixa ett evenemang som vi ska utföra den här vecka som kommer. Så har inte haft lov än kan man säga.

Men har fått många kompisar iallafall.

 Har inte så mycket att skriva mer än om ni bor i Stockholm kom gärna på vårt event. Creative Minds Think Alike

Likes

Comments

Lås inte fast dig så att det bara går runt. Men håll fast vid en idé, en bra idé och låt inte andra trycka ner dig. Sluta inte som kedjan här utan lev ditt liv som den du är. Följ din egen väg och se sen vart det slutar, så som vägen här nedan du ser den börja men inte vart den har sitt slut.

​Hade lite tråkigt här i skolan så blev lite poetisk, jag har tagit bilderna för den som inte förstod det. Men idag har det varit en bra dag dock med lite små sura/dryga personer. Men jag var gal glad och positiv iallafall. Igår var jag i stan med Ronya (http://jellybeansdealer.tumblr.com/), Emelie och Ian. Det var kul plus hade 1 lektion igår så kom 1 timme till skolan sedan in till stan. 

Likes

Comments

Okej till att börja med så jag vet att detta inlägg kan bli ett utav de värsta jag har skrivit men det måste ut. Jag kommer att öppna mig något extremt. Om du dömmer eller kommer att skriva till mig på fb för att du typ tycker synd om mig, kommer jag att svara på. Skriv inte heller "jag förstår" "finns för dig gumman" "finns om du vill prata" "varför gör du något sånt mot dig själv, du har en sån fin kropp och personlighet förstör det inte på det där settet." osv. Om jag kommer att få såna kommentarer eller så kommer jag inte svara kanske till och med tar bort dig från fb om du skriver där till mig i pm. Jag är 100 % seriös för har så jävla svårt att lita på människor.

Okej...då kör vi...*djupt andetag*

Lång historia kort:

För ca 1, år sedan så blev jag typ deprimerad och började cuta (använder svengelska/engelska ordet för det blir bäst då).

På torsdagar går jag till kyrkan och är där på något som heter Qv är för ungdomar ochkänner rätt många där igenom.

I dag så satt jag i soffan på QV med 3 till. En kompis som inte pratar med mig och ett ex som inte riktigt heller vill prata med mig, så de har slutat prat med mig och umgås med mig och typ lossas jag inte finns ungefär, den 3 som var med vet inget om mig och så.

Men iallafall jag satt i soffan med dem, de pratade om när de var på Gotland med sin kofa grupp och jag satt mest och lyssnade lite. De började prata om när killen (exet) hade typ trillat och skrapat sin arm så det såg ut som att han hade cutat sig själv. Som sagt jag sitter typ bredvid dem och de vet att jag cutatde/cutar. Tjejen (kompisen) kommer med då kommentarer "sluta vara så emo" och den andra tjejen säger något liknade fast med deprimerad istället. Jag sitter och tittar ner lite och bara viker in mina armar in mot min kropp. Det gjorde mig så ledsen.

När jag kom hem sen började min mamma prata om hur min kropp såg ut (någon liten sak) och jag sa "varför bryr ni er så mycket om min kropp!?"och min pappa kom med kommentaren att jag förstör den.

Bara jag har öppnat mig upp för dem och de gör så här...

men ses

Likes

Comments

Hallojs, idag var man ju ledig men det blev inte så mycket ledig tid. Har suttit och pluggat hela dagen med en sak, Gif. Ja, seriöst jag ha suttit hela dagen med den ja. Men den är ju bara 47 lager än så länge *host host* och fler blir det hehe. Var ledig igår med men pluggade inget då för orkade inte, för hade bråkat med min bästis eller ja det var ett missförstånd och jag blev jätte ledsen och satt och grät typ i en halv timme. Men vi löste det tur är😊.

Min gif/animation är till ett slutprojekt i 2 ämnen. Så har sjukt mycket läxor för allt är typ slut projekt vilket är jätte jobbigt.. Men aja igår vloggade jag men har inte redigerat den än så den kommer här i helgen förhoppningsvis. Men tror det var allt för den här gången så hörs.

Likes

Comments

Hallojs, det var inte igår men har haft/har mycket plugg. Mycket slutprojekt så. Men kort om mig:

Fullständigt namn: Andréa Anna Theresia Bergström

Ålder: 16,5 fyller 17 i okt

Född. 1998

Bor: Lite utanför Sthlm

Familj: Jag, lillebror Zacharias (Zache) 8 år, mamma & pappa

Djur: 3 katter

Funktionshinder?: Dyslexi

Årskurs: Första året på gymnasiet Linje - Estetik &media

Tidigare bloggar?: en på bloggplatsen som är min första och på blogg.se och nu här på nouw

Fritid: Lyssnar på musik, sover, är med kompisar, pluggar, ritar lite (på datorn/i Photoshop)

Som sagt bloggar när jag kan, hinner, orkar och mår tillräckligt bra för det. Men ha det gott så hörs nån gång😘

Likes

Comments

Jag kommer att blogga om lite allt möjligt:

* Bilder

* Hur jag mår tex

* Vardag

* Musik vad jag lyssnar på osv

Jag kommer att blogga när jag kan , mår psykiskt bra och orkar

Likes

Comments