Stallet, träningar

Heeej på er!!

Med tanke på att gårdagens inlägg inte publicerades eftersom jag inte hade ork att skriva ett, jag mådde inte speciellt bra på kvällen samt att jag var med min kille under dagen.

Han kom på lördageftermiddagen och vi åkte då till stallet och Olivia fick ta sin första galopp under igångsättningen. Pigg, de är bara förnamnet. Vi la fram tre kavalettibommar 1m mellan de på rakt spår och fyra kavalettibommar 1.10m mellan bommarna på böjtspår. De var svårt tyckte vi båda.

Efter stallet blev de film på 2.40h (😳) den var faktiskt bra och handlade om förintelsen vilket var riktigt intressant! Jag tror vi slocknade runt 00:30 men jag är riktigt osäker.

På söndagen blev de signalfel på tågen så de var svårt för honom att åka hem ( tur för oss, mer tid tsm). De blev pizza och stallet efter de. Jag red dressyr barbacka och jag sa att hon var pigg igår, då var hon räcerracka igår. Hon hoppade och studsade, haha.

De som jag är mest stolt över är att Robin tillslut hoppade upp på Olivia, även om hon var super pigg. Stolt flickvän!!😍

Dressyr ikväll och vill ni att jag ska skriva ett inlägg om passet? Skriv det nedan då.

Ha en fortsatt bra dag!❤️

Imorse när jag gick till skolan möttes jag av denna fina syn! SNÖÖ!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments