Godmorgon alla fina! <3
Denna morgon började superbra men samtal med min finaste. Jag vaknade 06:20 medans jag låg kvar och väntade på att larmet skulle gå 06:58. De regnar ute, de är mörkt och motivationen till ridningen är inte speciellt stor..Jag känner inte samma längtan till stallet även om jag och Olivia kommit varann närmare. Idag åker jag till stallet efter skolan och sen funderar jag på att träna efter jag ridit men de är osäkert då jag inte bestämt mig ännu.

Ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har inte hört av mig sen i torsdags och de finns sina anledningar. Skolan är tuff, de är mycket som ska göras även om jag planerar. Jag har häst, familj och pojkvän, allt måste gå ihop. Ibland mår jag inte så bra och nu är det en period då de är jätte jobbigt. Då jag inte mår speciellt bra, har jag inte någon skrivlust..Kommer vara oaktiv på både snapchat och på bloggen men uppdateringar kommer att ske. Hoppas detta blir bättre snart.

Ha en bra dag, alla fina!❤️

Likes

Comments

Folk som ifrågasatt mig, nu kommer svaren på era frågor:

Du rider väll inte med täcket?
Svar: Jo de gör jag.

Lindar du bogpartiet på täcket runt benen?
Svar: Nepp de gör jag oftast inte, jag sitter på täcket som på bilden under.

Är de inte obehagligt för Olivia med ett fladdrande täcke?
Svar: Hon accepterade täcket sen dag 1.

De är ju elakt mot henne att rida ett helt hårt pass med täcke på!
Svar: Dom senaste bilderna du sätt i dressyr, har jag haft täcke då? Nepp. Jag tar av täcket när jag som ryttare börjar bli svettig.

Olivia är väll unghäst?
Svar: Nepp, hon är 13.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Jag tänker eftersom jag fick sån fin respons på snapchat att de vore roligt med olika outfits, här kommer den första. Jag kan inte hjälpa er med vart dessa plagg kommer ifrån, tyvärr.

Jag älskar den gråa tröjan med dom svarta jeansen. Svart västa och en klick av vitt på skorna. Supersnygg outfit som är väldigt lätt och förmodligen ganska varm.

Likes

Comments

Ångesten kväver mig nästan..Vaknade med en klump i halsen, mycket prov idag, svårt att förstå hur jag kommer klara av detta. Så idag ligger allt fokus på skolan, så vi hörs senare ikväll. Blir tyvärr ingen hoppträning idag men jag orkar inte, är så sjukt stressad. Hur brukar ni göra för att undvika stress? Ni som kommer påpeka att planering är de bästa, japp de är de men jag har en to do lista olika dagar.

Vill ni att jag pratar mer om ångest så skriv gärna de här under <3

Är du vegetarian eller vegan?
Svar: nej, jag är varken vegetarian eller vegan. Inte för att jag inte vill men jag skulle inte klara av de just med stress och så. Men ibland väljer jag ett vegetariskt allternativ.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

De är superkul att läsa andras inlägg om olika outfits. Tycker ni att jag också ska börja? En kollektion jag tycker skulle passa sommaren etc. skulle ni uppskatta de, kommentera nedan. Jag uppskattar era svar.

Likes

Comments

Nu är jag nig en av alla som hypar snön, men wow vad jag har saknat de vita på backarna. De ger allt en mysig feeling. Nu hoppas vi att de håller till jul. Jag tycker dehär med bussarna på vintern är så segt, antingen kommer dom inte eller väldigt mycket försenat. Jaja de kanske sköter sig denna vinter.

Likes

Comments

Bästa mellanmålet till enormt mycket plugg, supergod yoghurt med granola flingor.Nä nu ska jag duscha, plugga och sova. Vad gör ni?

Likes

Comments

Vaknar upp med snö på gatorna, kallt som satan och snorig. Bara att kravla sig upp, dra på sig kläderna och gå. Nu sitter jag på folktandvården och sen bär de av till skolan som jag verkligen inte känner något positivt för. För mycket stress och för mycket just denna vecka.

Ha en fortsatt trevlig dag!❤️

Likes

Comments

07:30 blir jag väckt, 08:30 är vi i stallet och 09:15 satt jag på hästryggen. Dagen börjar med snö och dressyrlektion för Hanschen Ressle som är dressyrtränare på hög nivå. Superfin häst, hon gick som en klocka, men de bästa är att jag nu nog vet hur jag ska få till hennes bakben. Liven är så fin i Equitos fina pannband och schabrak.

Ha en bra dag!

Likes

Comments