Stallet

Jag är riktigt nyfiken på vad ni använder er av för övningar till både dressyr och hoppning. Vilken är eran favorit lydnadstävling? Som sagt skriv gärna.

Pigg häst i denna fina solnedgång.

Idag fick jag även sällskap av fina Rambo när jag mockade, undra om han tvivlade på om jag ens kunde mocka, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det dax att piffa till sig lite inför hösten/vintern, hos DannieLee´s blev det färgning av bryn och fransar samt permanent på fransarna. Jag är så sjukt nöjd över resultatet.

Likes

Comments

Godmorgon peps, idag är det tisdag och personligen hatar jag tisdagar eftersom allt känns så segt med skolan och så är det andra dagen in i veckan då jag helt enkelt bara vill gå i ide. Så därför tänkte jag berätta för er fem saker jag gör för att bli glad.


1. Mysstämning

Ibland känns de bara som ett sätt att koppla av. Nersläckta lampor och tända ljus med en bra bok till exempel. Jag brukar faktiskt plugga med ett ljus tänt och för mig funkar det. Är jag avslappnad funkar allt (nästan) haha, men jag blir glad när jag är lugn.


2. Städa

Att städa känns kanske tufft men tänk dig känslan när du är klar, vilken lättnad du kommer känna när du ser ett rent rum. Känns även som att om man renar ett rum så renar man även själen,

4. Skrivande

Ni vet säkert när man har mycket i huvudet som man vill skriva ner men det bara tar stop. Men känslan när skrivandet går bra och man bara lever sig in i karaktärerna. Det finns kanske inget bättre.


3. Produktivitet

Att skriva to do listor och sedan kunna bocka av dem. Yeez. Älskar det så mycket.

5. Rockabilly

Jag blir alltid glad av att höra rockabilly musik, eftersom det svänger och skulpterar en glädje inom mig. Musik hjälper faktiskt till att må bra ibland.

6. Hästar

Jag mår verkligen bra av hästar.

Vad får er att må bra? <3

Likes

Comments

Just nu sitter jag med en stor kopp te (igen..) och kollar in dagens bilder från ridpasset, jag inser nu att vi är snabba för att fångas på bild haha. En stor stjärna till Olivia idag, hon satte tillåmed galoppförflyttningarna galant. Vad har ni gjort en kväll som denna?

Likes

Comments

Jag blev nyss så sjukt inspirerad av av tjejs blogg här på Nouw som tänkte ha en liten spa dag. Vilket resulterade till att jag direkt hoppade in i badrummet och började tvätta mitt ansikte och la sedan på en mjuk ansiktsmask. Ansiktsmasken luktade riktigt gott, lika gott som ljusen jag precis tände. Vad händer hos er?

Likes

Comments

Har precis varit iväg på ärende i kylan, så det resulterade till en stor varm kopp te med lite Raffemys framför Orange is the new black när jag kom hem. Den serien är verkligen att rekomdera, ni borde checka den! Uppdaterar under dagen så stay tuned. <3

Likes

Comments

Jag önskar jag kunde säga att bilden ovan är redigerad men ikväll bjöd faktiskt Stockholm på en solnedgång som fint speglades i vattnet. Vi satt i bilen påväg hem från stallet då jag frågar om inte vi kan stanna för jag ville så gärna få de på bild, i kylan hoppade jag ur bilen och wow vilken känsla att stå där med frusna fingrar och en kamera i handen + att se de fina man vill att bilden ska göra rättvisa.

En häst riden, äntligen och det gick riktigt bra men hon hade myyycket energi eftersom hon inte varit riden på några dar.


Bild 1: Hur jag kom till stallet.

Bild 2: Hur jag såg ut två minuter senare.

Snacka om att mamma skämdes över mig i stallet när alla andra gick i vanliga byxor och en vanlig jacka medans jag klädde på mig mina vinterkläder, undra hur jag kommer klara mig till vintern?

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa pappa år, så vi tog en sväng till kyrkogården eftersom det är som en plats man kan prata med honom på. Grattis på dig pappa!


Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, jag önska vi kunde uppleva alla minnen igen, såsom skoteråkningen mitt i natten..vi var lite konstiga men de är min pappa de. Med detta sagt, ta vara på den ni älskar.

Likes

Comments

Tävlingar, Stallet
Jag kan inte riktigt begripa att jag och Olivia startar våran första riktiga tävling efter hennes skada på söndag. Vi ska på hopptävling, stabil höjd och mina tävlingsnerver börjar redan komma. Vi kommer att rida 0.95 bed tvåfaser A:0/A:0 och 1.05 bed tvåfaser A:0/A:0 vilket känns bra. Jag känner mig lugn men som sagt tävlingsnerverna kommer lite för tidigt tycker jag.


Idag blev det även lite stallmys med familjen, Olivia och pojkvännen. Jag längtar så mycket till imorgon då jag äntligen får rida igen.

Efter stallet drog jag och min kille och kollade på bio, vi såg The happy death day och jag kan så rekommendera denna skräck thriller.


Likes

Comments

Äntligen har jag valt att starta en egen blogg, detta ska bli både roligt och spännande. Jag har tänkt på detta länge men aldrig känt att det varit aktuellt men nu så. Jag har ridit i 7 år, haft egen häst i 1 år och med 18 starter under 2017 i både dressyr och i hoppning hittills. Jag rider ett svenskt halvblodssto född 2004 och våran huvudgren är hoppning men vi håller på att gå över till dressyr. Jag är en tjej 14 vårar som gillar träning både innanför och utanför ridningen.


Mitt och Olivias mål tillsammans i dressyr är att rida en LA med procent över 62 innan maj 2018.

Foto: Anna Jarlhäll

Likes

Comments