Blandade inlägg

Ett ord som sammanfattar dagen är, underbar. Mys med pojkvän framför serie som vi verkligen kan rekommendera är Bron. Därefter stalldags med mamma, pappa och syster, även en nära vän till familjen/ medryttaren kom för lite hjälp med en grej.

Idag var en bra dag för idag fick äntligen jag och Filippa, min syster rida ut tillsammans igen. För att detta skulle ha blivit möjligt måste jag tacka familjen som äger denna fina ponny.

Ponny VS Storhäst😂

Vi red den så kallade skolrundan som låg på cirka 9km. Hästarna var superduktiga och stor eloge till ryttarna, kändes som - 40 grader och blåsten gjorde det verkligen inte bättre.

Även om jag inte gillar bilden tycker jag den är söt då både jag och Olivia ler.

Olivia var idag supermega pigg men väldigt lydig, det var så kul att se henne så glad.

Kan berätta för er att jag har släpat på en stor rygga med kameran i för att kunna bjuda på dessa fina bilder.

Ha en fortsatt bra kväll!! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blandade inlägg

Hej på er!

Jag får dagligen frågor, ”vad betyder din håruppsättning?” ”Förknippar håret med ditt humör?”

Dessa frågor får jag och jag hade tänk besvara dom i detta inlägg.

Vissa hästar har rosetter i svansarna, varför? Jo det är för att varna andra ekipage att ex hästen sparkas genom att ha en röd rosett.

Exempelvis på denna bilden har jag utsläppt och rufsigt hår vilket innebär att jag är ganska lat men alldeles för glad för att bry mig.

När jag har flätor innebär det att jag är glad.

Är det uppsatt eller slarvigt uppsatt i en tofs eller i en bulle innebär det att jag är lat eller att jag inte mår speciellt bra. Jag kan vara irriterad eller så.

Men det finns undantag, när jag är i stallet innebär hög tofs bara att jag försöker få bort håret och låg tofs har jag bara när jag ska rida.

Likes

Comments

Blandade inlägg

Hej på er alla fina!

Idag är en sånhär tråkig dag då jag inte mår så bra vilket innebär att jag inte kommer att uppdatera enligt planerna. Jag hoppas ni förstår men ni får jättegärna kommentera nedan vad ni tycker jag borde skriva om.❤️

Gårdagens kvällsnöje.❤️

Likes

Comments

Tips

Hej på er!

I detta inlägg tänkte jag dela med mig av mina skönhetsprodukter mot finnar då jag har haft finnar och orenheter i ca 3 år. Under dessa tre åren har jag hittat produkter som passar bäst för mig.

-Inlägget innehåller länkar-

Dessa produkter använder jag:

- Blackhead peel-off mask som hjälper till mot pormaskar hittar ni Här.

- Clerasil finnmedel med pads hittar ni här Här.

- Basiron 5% mot acne, funkar super att kleta på innan sängdags och tvätta på morgonen, produkten hittar ni Här och beskrivning av produkten hittar ni Här.

- Neutogena toner, i mitt syfte använder jag den för rengöring och öppning av porer. Den produkten hittar ni Här.

- Neutrogena rapid clear treatment hittar ni Här.

Likes

Comments

Blandade inlägg, Vardag

Morsning korsning på er!

Morgonen börjar med att familjen tror att jag har försovit mig..Vilket jag inte hade men jag låg kvar i sängen som jag brukar.

Därefter ber jag min bror ta fram frukost men det slutar med att jag får göra det själv..

Nu sitter jag på bussen och är påväg till skolan i mina superfula mjukisbyxor och sköna sockor.

Idag har jag bara tre lektioner och därefter åker klassen till UM, känns lite onödigt enligt mig då jag redan kan de dom kommer att säga.

Väl hemma sen lät det sluta med att jag sätter mig och spelar eller att jag går och lägger mig innan middagen. Så typiskt mig!

Jag kommas ni får en superbra dag idag! ❤️

Ni är bäst, puss

Likes

Comments

Åsikter, Blandade inlägg

Under den senaste veckan har jag sätt olika trender explodera igen så i detta inlägg tänker jag reagera på dessa.

Bootcut byxor

Det är något jag skulle kunna sätta på mig alla dagar i veckan, det är så sjukt snyggt enligt mig! Jag tycker att byxorna har en fin form, iallafall på mig och alla andra jag har sätt bära Bootcut byxor.

5/5


Calvin Klein underkläder

Jag tycker att Calvin Klein underkläder är skitsnygga! Dock lite väl dyra för att vara underkläder, men det är på riktigt värt eftersom det är världens skönaste underkläder!

5/5

Gelénaglar

Jag har hat gelénaglar i två omgångar och jag älskar det. Eftersom man kan kombinera fräscha naglar med somriga naglar. Med tanke på att jag rider så passar inte naglar i stallet då dom lätt bryts av. Mina naglar satt i ca 4-5 veckor.

4/5

Fishnet tights/socks

Asså jag förstår inte grejen med fishnet. Jag tycker inte att det är snyggt för fem öre, jag skulle aldrig ta på mig såna. Men vissa trender tycker man typ är fula i början och sen börjar man tycka om dom, men dessa, never ever!

0/5

Bomberjackor

Jag tycker att bomberjackor är sjukt fina! Om man skulle ha en basic tröja under så kan en bomberjacka göra den 10 gånger snyggare. Love it!

5/5

Choker

Asså njaa, jag tycker verkligen att detta ser fel ut. Visst det finns människor som tycker det är fint samt att det finns människor som passar i det. Men nej, jag tycker det ser ut som att någon stryps. Ska jag vara ärlig levde jag i en choker ett tag.

2,5/5


Thigh gap

Alla kroppar är fina oavsett om man har thigh gap eller inte. Jag tycker inte att thigh gap är något speciellt man liksom bara måste ha. Alla kroppar är vackra

5/5

Detta är mina personliga åsikter och ingen ska rätta sig efter den, vi är alla fina som vi är och därför tycker jag att detta inlägg mest var kul och inget för någon att ta illa upp för.


Puss på er

Likes

Comments

Blandade inlägg

Godmorgon på er!!
Hoppas allt är bäst med er.

Idag händer det absolut ingenting, men morgonen börjar med ännu mer kaos. När jag gick upp ur sängen hittade jag bara tröjan som jag hade lagt fram och väl ute vid bussen så kom den försent...Snökaos i Stockholm!

Jag hann dock äta frukost lite fort.

Ha en superbra dag!❤️

Likes

Comments

träningar, Blandade inlägg

Precis hemkommen från stallet med mamma. Jag och Liven red idag dressyr, eller ett försök till dressyr men kaos blev det..

Jag hör ofta att jag och Olivia sällan får bakslag men det händer alla, vissa fler gånger och vissa färre gånger.

Just nu känns det mörkt då jag känner mig som en studsade paprika i sadeln utan kontroll, kan vara att det är mycket som händer kring mig och att jag har mycket att göra men det borde inte drabba ridningen. Snart är vi tillbaka på banan igen!

Att få motgångar är helt naturligt, eftersom om vi aldrig upplever svackor kommer vi inte att uppskatta när det går som bäst.

You’ve only got three choices in life: give up, give in or give it all you’ve got!

Likes

Comments

Blandade inlägg

Godmorgon på er finisar!

I detta inlägg tänkte jag bjuda på ett litet ovanligt inlägg, vi ska nämligen köra pest eller kolera, med en liten tvist för jag måste argumentera varje svar.

Bli påkommen av dina föräldrar när du har sex med din hund eller bli påkommen av din hund när du har sex med dina föräldrar? Svar: Jag hade valt att ha sex med mina föräldrar, (hade dock aldrig hänt). Eftersom djurskyddslagen strider mot sexuella handlingar med djur.

Ha dubbelt så långa tänder eller inga tänder alls? Svar: Jag hade nog valt inga tänder alls eftersom 1. Tänderna skulle inte få plats i munnen. 2. Man kan mixa majoriteten av maten, samt bara äta soppa.

Ditt skratt låter som fisar eller ha ett pratande anus som då och då uttrycker sig väldigt olämpligt. Svar: Lätt, jag hade valt att mitt skratt skulle låta som fisar. Egentligen kan jag bara sluta skratta men någon måste jag ju få med i skrattfesten.


Bryta handleden eller bryta 3 fingrar? Svar: 3 fingrar eftersom jag då fortfarande kan rida än om jag hade brutit handleden för då blir jag förlamad med ena armen.

Förmågan att kunna prata med djur eller kunna prata hela världens språk? Svar: svår fråga, hmm, jag tror att jag hade valt att kunna prata med djur efter de förmodligen hade hjälpt mig och Liven inom våran satsning MEN när vi väl är på internationell nivå hade förmågan att kunna prata med resterande deltagare.

Likes

Comments