Hej! Tyvärr har jag nu insett att jag inte har tid att blogga. Så nu hade jag tänkt att ta en paus från bloggandet ett litet tag.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej! Som ni säkert märkt har jag inte uppdaterar på några dagar.  Vad har jag då gjort? Ja inte så mycket. Skolan har börjat och jag har ridit några gånger. 

Likes

Comments

Hej! Igår har jag ridit 2 gånger . Första gången red jag min lektion på upk.  Jag fick  John. Vi red WE på WE banan  Det var första gången jag red honom. Han såg så pigg ut när folk red honom så jag trodde att han skulle vara jättepigg men det var han inte. Det gick iallafall jättebra och han var jätteduktig💞

Sen åkte jag till Winston.  Han togs in i en box på kvällen eftersom det hade kommit 2 fler hästar till hans hage så fick han gå i en liten hage så de kunde lära känna varandra. Så han var väldigt uttråkad när vi kom. Idag ska han iallafall komma ut i den stora hagen💓 

Jag red ut en kortare runda på kanske 40 minuter i skritt och trav. Han var jättepigg, men ibland kände han sig ensam så han gnäggade. Och han har lite tittig och ätit. Men han var jätte duktig💞 Det var först gången jag red honom sen han kom hem, han kom i söndags.

Idag ska jag rida hopplektion på Winston💞


Likes

Comments

​Idag kl: 10:05 åkte jag till UPK för att kl: 10:30 hjälpa till på en nybörjargrupp. De skulle inte rida så jag skulle visa föräldrarna runt och visa de hur man gör iordning hästen för ridning osv.  

Sen efteråt är jag lunch och den åkte jag och min familj till Ikea. Jag köpte en matta, lite örngott och en jättesöt gosedjurs gris😻 Efteråt gick vi till stadium och där köpte jag ett par skor.

Sen när vi har klara åkte vi och badade. Vattnet var iskallt😀😷

Ska äta middag sen ska jag träna💪👍

Imorgon ska jag hämta Winston💞

Likes

Comments

​Igår red jag den första lektionen i min nya grupp på upk.  Jag fick Cruise. Haha ridlärare har en förmåga att alltid veta vilken häst man vill ha😀 Eller jag kanske har sagt att jag ville ha Cruise?😀Vi red iallafall dressyr på dressyrbanan.  Vi började med att skritta fram på långa tyglar. Sen kortade vi tyglarna och red lite i trav och galopp. Sen i slutet så gjorde vi framdelsvändning. Han ville inte göra framdelavändningen haha😂 Men annars gick det bra. Cruise var jätteduktig.

Likes

Comments

Hej! I förrgår var jag på Liseberg med fritidsklubben. Vi åkte buss dit 7:30, vid 9:40 stanade vi vid mc donalds och jag åt lite pommes frites. Sen åkte vi ca 11 och kom fram 2:10. Sen när vi kom fram låste vi in våra saker i ett värde skåp. Sen åkte vi lite saker som t.ex balder, lisebergsbanan, kållerado, m.m. Sen vid  19:30 åt jag och mina kompisar middag. Jag åt ett hamburgare mål från Burger King och de andra åt kebab utom en som bara åt pommes frites. Sen åkte vi mer saker som balder, aerospin, kållerado, hanghai, lisebergsbanan, jukebox m.m. Vi åkte hem kl: 23:15 och kom hem 5:10. Det var jätte kul på liseberg!


Likes

Comments

​Idag började terminen på upk! 

Jag fick en häst som heter Boy. Han skulle egentligen gå med i gruppen bredvid men en häst som heter John hade tappat en sko och kunde därför inte ridas så eftersom Boy skulle vila från den andra gruppen så kunde han gå i våran istället. Så får se om jag får John eller Boy nästa gång!

Men nu till ridpasset! Det var lite markarbete och lite hoppning. Vi skritta och trava bara eftersom hästarna behöver komma igång och få bättre kondition eftersom vissa inte har gått på ett tag.

Han var jätteduktig och snäll💞 Har inte ridit honom på typ ett år.Likes

Comments

Igår åkte jag hem från min sommarstuga i dalarna😭Sen åkte jag till upk för att vara med på en pay and jump! Jag red Cruise. Det gick jätte bra förutom att jag råkade hoppa 6an istället för 1an 😀😹 Han var jättesnäll men på framridningen var han lite seg och sparkade bakut innan hinderna men sen på banan blev det bättre. Han var såå duktig💞

/Disa

Likes

Comments

​Hej!! Förlåt för att jag inte uppdaterat på länge💞 Men det kommer vara bli några få inlägg idag på gången, på måndag oct isdag för jag är i min sommarstuga och har inte riktigt tid☺ Men på onsdag ska jag åka hem för att kl:15 ska jag vara med på en pay and jump på upk med bästa Cruise 💞💞💞

/Disa

Likes

Comments

​Hur länge har du ridit? ​8,5 år

​Favorithästras? ​fjording och islandshäst!

​Vad är det bästa med Winston? ​Att han alltid är så positiv och glad och att han gillar att tävla💞

​Vad är det bästa med Rowan? ​ Att han alltid är så snäll och glad när man kommer💞

​Vad är det bästa med Svarten? ​Att han verkligen gillar att bli riden och blir glad när man kommer till honom💞 Inte många som gör det!

Likes

Comments