Hellu! Sorry för dålig uppdatering, men jag har bestämt mig för att ännu en gång starta om. Jag har även förstått att mitt bloggnamn redan används av en annan tjej och hon var först så jag tänkte hitta på ngt nytt och börja om. Ska även lägga mer tid på designen och så vidare. Jag har en del planer i mitt huvud så lets see hur vi kan fix det.
Uppdaterar senare igen när jag bestämt mig för hur jag gör. :*

Likes

Comments

Då var planerna för ikväll klara, det gick ifrån att inte vara något speciallt till ett fransk födelsedagsfirande på en strippklubb. Så det låter med andra ord som att det skulle kunna bli en rätt vild kväll/natt. Vi får väl se. Och nu är det endast 2,5 timmar kvar tills jag slutar. Åååh längtar så mycket, har så mycket att se fram emot denna månad! Först en vecka i Sverige, sedan en vecka jobb och sedan en långhelg i Budapest med min kärlek.
Finns en hel del mer planerat under resten av 2015 men det kan jag skriva mer om sen :)


Likes

Comments

Sista jobbdagen idag, och jag slutar dessutom inte 02.00 utan 00.00 istället. Sen är jag ledig i två dagar då det är lite festligheter planerade, sedan jobbar jag en dag och sedan åker jag en vecka till SVERIGE!!
Ska bli så kul att se alla igen!! Och skönt med lite kallare och friskare luft, fyfasiken vad jag längtar efter att få sova i ett svalt rum med duntäcke.


Likes

Comments

Idag är jag trött vill jag lova. Vaknade ca en timma innan jag behövde gå till jobbet, observera att jag började 16.30.
Men jag tror vi gick och la oss 08.00 imorse. Blev en hel del vin för mig och Josefine igår och imorse hade vi magiskt en massa mackor i kylskåpet som vi inte har en aning om vart vi har handlat dem. Fast det var ju en rätt trevlig överaskning att vakna upp till :)


Likes

Comments

När man slutar 02.00 så återkommer alltid den eviga frågan... utgång eller hemgång efter jobbet??? Jag är trött men inte jättetrött. Jag vet att jag blir uttråkad om jag bara går hem. Men jag vet inte heller om jag orkar dra ut och klubba.
MEN jag insåg att jag fortfarande har på mig bikini ifrån videoinspelningen på stranden idag då jag inte hann hem emellan innan jag började jobba så det blir att köpa vin efter jobbet sätta sig vid klipporna vid Surfside och dricka vin och bada. Good idea!.. Indeed Frida!Likes

Comments