Hejsan! Förlåt för att vi inte har gjort inlägg på länge nu. Nu sitter jag och Engla och tittar på violetta. Förlåt igen för att vi inte har gjort inlägg på länge:)

~~Elin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att vi inte bloggar så mycket men vi har glömt det men jag (Elin) ska försöka och jag tror och hoppas engla också ska det:)

~~Elin

Likes

Comments

Hejj! Jag är med Engla nu;) vi har inte bloggar på typ en vecka! Engla filmar en whats on My iPhone till videofyme! Hoppas ni gillar bloggen!

~~Elin

Likes

Comments

Idag är jag med Engla. Hon sitter just nu och spelar på min ipad. Idag har jag varit i skolan. Sen har jag inte gjort mycket. Sen kom Engla och vi har inte alls gjort mycket. Hoppas ni gillar våran blogg!

~~Elin


Likes

Comments

Idag är jag med Elin. Hennes hund heter Nikki och typ jagar och biter oss. Och jag är lite hund rädd.. Men bara rädd för Nikki. Idag i skolan så håller vi på och sa göra en film:)
Det ska faktiskt bli spännande och roligt!:)


HADEEEEE:))
Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit i skolan. Sen gjorde jag inte mycket, tittade på violetta och lite så. Sen har jag köpt is te med citron smak. Det var jätte gott. Nu ikväll har jag tittat på när min bror har spelat fotboll. Nu ska jag bara ta det lugnt och snart sova!

~~Elin

Likes

Comments

Tjaa
Vill vara säga att jag känner mig helt dum i huvudet..
•Min bästis hatar mig..
•Jag råkade gilla en som jag inte vill.,
•Är svin klantig..

Ni behöver inte fråga vem eller så..

Likes

Comments

Hej!
Idag var det första dagen i skolan efter sportlovet. Somnade nästan idag på Ma lektionen. Annars var det en bra dag! Just nu är jag med bästa Linnéa.
Hoppas ni får en bra dag!


Hadeeeeeeee:)

Likes

Comments

Hej hej! Nu har jag kommit hem från skolan första dagen efter sportlovet. Det var roligt att få träffa lla man inte har träffat. Just nu sitter jag och äter mellanmål:)

Följ min och Englas kanal på videofyme: directioners_03
Instagram: elinssjobeerg
Kik: elin_the_best

Bjuder på lite bilder;)

~~ElinLikes

Comments