Ikväll hade jag det riktigt kul och nu hängde vi med några som vi träffade ute på krogen till sjön för att se på när de simmar. Solen börjar gå upp och jag kommer inte få många timmars sömn inatt, men vad gör det? 

Likes

Comments

Igår kom jag hem från Timmernabben och det firades på bästa sätt då jag var hembjuden på kladdkaka hos en kille här i stan, någon som visade sig vara förvånansvärt trevlig! Nu har jag gått vidare och hamnar ikväll hos Emelie för lite förfestande tillsammans innan vi ska gå ut. Sen får vi helt enkelt se vart vi hamnar som vanligt! 

Likes

Comments

Jag bestämde mig för ett par dagar sen att fly från Växjö och bosätta mig i tysta Timmernabben ett par nätter. Så nu ska jag bara ta det lugnt, lämna allting åt sidan och bara koppla av innan det blir stress med packning, resor och arbete. Den kommande tiden kommer bli fantastisk med tre veckor i Florida och därefter jobb i ytterligare tre veckor. Idag bokade vi även en till resa jag och bästa vännen till Rhodos. Vilket betyder all inclusive och noll meter till bargatan så jag och Emelie ska trivas rätt så bra tror vi. 

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Idag så vaknade jag upp till regn och åska, vilket har pågått i stort sett hela dagen så jag har inte lämnat soffan idag. Jag har nu sett klart stora delar av "blue mountain state" och är ovanligt trött. Dels kan det bero på att jag satt och spelade in på morgontimmarna igår. Ikväll är det den årliga slussfestivalen vilket inte är en direkt festival utan det är ett öltält med lite live band, sådana som ett fåtal känner till i Växjö. Jag har dock varit extremt negativ på grund utav vädret men då börjar solen plötsligt skina så ikväll korkar vi upp för en trevlig natt med massor av dans och trevliga konversationer! Likes

Comments

Idag gjorde jag för första gången denna vecka gjort något. Åkte in till stan för att äta pizza för att sen möta upp mamma för att kolla lite i affärer. Det är det enda viktiga jag gjort idag då jag har ett så otroligt slappt liv. Fast en otroligt positiv sak är att på måndag så bokar jag och Emelie en resa till Rhodos! Vi två ska åka till Rhodos efter att jag senast i maj besökte Ayia Napa, och om två veckor åker jag till USA i ytterligare tre veckor. Så ja arbetslösheten känns bra just nu. Riktigt bra.

Likes

Comments

Jag tar det verkligen lugnt denna vecka verkar det som. Gör lite iste, kollat färdigt på "Orange is the new black" säsong ett och två, började kolla på "Blue Mountain High" denna morgon så jag har lite att fördriva tiden med. Förutom att mina högtalare tycks glappa lita så känns allting riktigt bra även fast jag flera gånger blir något otroligt rastlös, och för att tillägga så har jag levt på nudlar nu i nästan en vecka. Det och coca cola. Över tre liter på en dag. Jag har även införskaffat mig Counterstrike: Global Offensive där jag är mirakulöst duktig på att dödar bottar vilket alltid är något. Så även fast telefonen ringer stup i kvarten, kanske tjugo samtal om dagen av samma fyra personer så lyckas jag hålla mig hemma och bara strunta i. Njuter lite för mycket av livet som arbetslös, eller som det med ett mera elegant heter arbetssökande. Det jag inte trivs med är att vara utan pengar. 

Så nu ska jag återgå till Counterstrike, det eller Sims som det varit hela veckan.

Likes

Comments

Igår åkte jag hem till en vän och glodde på matchen mellan Brasilien och någonting om jag minns rätt, fotboll är verkligen inte min grej då jag inte ens kan alla regler. Vid sju på morgonen så åkte sällskapet och ensam hemma blev jag så ligger just nu i soffan och kollar på alla tråkiga morgonprogram. "Alla älskar Raymond" med flera. Funderar lite på vad jag ska göra med mitt liv idag, ska städa men mera? Lär säkert hamna i soffan därefter. Kanske spela något. Sen sova i länge, otroligt länge. 

Likes

Comments

 

Likes

Comments