Nu börjar vardagen rulla igång, rutiner, tidiga mornar och kvällar likaså. Skönt tycker jag även om ledighet är gött. Idag kom ett mail från Ikea att Bea Åkerlund har gjort en tillfällig kollektion för dom och jädrans vilket Girlpower det är i den kollektionen. B who you are!
Så 9 mars blir det Ikea!

Håller på med husritningar också, blivit en lång process då vårt hus ligger i ett kulturmärkt område. Hoppas kunna bygga till våren iaf ✊

Formex är nästa vecka och ska bli kul att kliva in i våren som bara formex kan skapa.

Och nya projekt är på uppstart och jag tror detta kommer bli ett bra år ❤️


Ta hand om varann //LinnPlinn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För några veckor sedan gjorde jag en styling i nyrenoverade lägenheter i Katrineholms citykärna.

Resultatet blev så otroligt bra om jag får vara så själv god.

Våran årliga julfotografering har startat också och den är alltid lika spännande, hundarna bryter ihop och kräver godis efteråt. Vad gör man inte för sina nära och kära :)

Detta är Dagny "Daggan", våran staffe tik på 8 år. Sliten och grå men beter sig som en valp. Har även en 4 åring som beter sig som tanten i huset. Resultatet dimmper nog ner i brevlådan snart :)


Ha en fin dag // LinnPlinn

Likes

Comments

Vi sprang på dessa på formex och vi passa på att tävla och idag vann jag 😍 verkligen bra start på denna vecka 😍

Ikväll kommer Debbie hem från solen och imorgon ska vi ses och samla ihop oss och planera höst och vinter ❄

Ha en fin dag // LinnPlinn

Likes

Comments

Ja nu är stylingen klar och fotad och väntar ivrigt, så mycket så jag uppdaterar mailen hela tiden som en galen person.
Mycket bra blev de och jag är nöjd.

Var ju bullens dag också så självklart bakade vi favorit fikat

Ha en fin dag //LinnPlinn

Likes

Comments

Deborah är på Bali och blir brun och vilar upp sig så nu är det jag som får leka henne ett tag. Vi har en stor styling imorgon som jag ser fram emot massor, kommer fota under processens gång så ni får se :)

Idag kom det lysande nyheter från Ikea också, dom ska lysa upp den mörka tiden som kommer mot oss i för snabb fart.


Det är alltid bra med belysning hemma, tror att dom flesta lever med dålig belysning och varför inte passa på nu när mörkret gör sig mer och mer påtaglig och kylan kryper in i märgen. I oktober släpper ikea nyheter på lampavdelningen. Ser fram emot det som vanligt.

Nu, ska ja måla sista rundan i mitt gästhus som håller på att renoveras, blev färgen Kvällshimmel från Jotun, Kommer bli super fin.

Ha en fin dag //LinnPlinn

Likes

Comments

Ja idag damp det ner i mailen, IKEAS höst och vinter press. Såklart blev man förälskad i vissa saker. Som till exempel...

Känns så rent och enkelt. Den blåa sammets fåtöljen är ett måste hos mig☝️ för en stund var höst ångesten som bortblåst 👏

Idag var jag och Deborah i skogen med hundarna, skogens guld ville inte uppenbara sig men vi fick nog ihop till en risotto och en macka, och det bästa är att vi har trötta hundar så nu får man jobba ifred :P

Ha en fin dag /Linn plinn

Likes

Comments

Det har vart Formex och självklart var vi där med kameran i högsta hugg. Metall och ap- trenden håller i sig och som ett brev på posten kommer även dom mörkar sammets tygerna med puffar i olika storlekar, blått, grönt och rostiga röda, orangea och gula toner säger TjenaHej igen som en gammal kompis.

En inspirations bomb som vanligt.


VI ser fram emot en mörkare tid med många beslut att ta och många färgpaletter att välja från. Vi börjar även blicka framåt och planera för hur konstigt det än må låta årets jul:)

Tack flickor och Formex för detta år ses i Januari igen


//LinnPlinn

Likes

Comments

Stunsig från Ikea, vilken drömig sköning till sängen 299:-

Puss och kram Linn plinn

Likes

Comments

Ja verkligen, Linn plinn här och de var verkligen länge sen. Men det kom ett litet liv hem till oss, ett liv som behövde oss och all min tid har gått till detta lilla liv. Så har lagt allt annat åt sidan. Måste säga att jisses vilken omställning på alla plan. Har hoppat in och stylat ett radhus och hjälpt Debbie med en fotostyling men mer än så har de tyvärr inte blivit drömmer mig bort när jag ser debbies vackra bilder och projekt. Jag ville bara säga hej och ska försöka flika in oftare 😀

Puss och kram // Linn plinn

Likes

Comments

Styling idag igen. Sommaren bjuder på härlig blomster. Och syrran får vara med och modella👌🏾

/Deborah

Likes

Comments