Gör barnrummet mer fantasifull med en fototapet!

Dinprint

Funderar du på att tapetsera om i barnrummet? Med en fototapet kan du välja mellan olika häftiga motiv som ger rummet den rätta känslan!

Det kan vara både spännande och roligt att inreda barnrummet. Du kan du låta fantasin flöda och skapa en helt egen värld för ditt barn. Varför inte inreda rummet till en rymdstation mitt ute bland stjärnorna? Eller vad sägs som en hästhage fylld med galopperande ardennerhästar?

Det är mycket enklare än vad man kanske tror. Med en ny fototapet kan du förvandla hela barnrummet på bara några timmar.

En tapet som gjord för barn

Alla som har barn vet att man får räkna med lite slitage på väggarna. I ett barns ögon kan en vit tapet kännas lika inbjudande att rita på som ett teckningsblock. I takt med att barnet växer förändras hans eller hennes intressen och uppfattning om vad som är snyggt och coolt. När ditt barn som kommer upp i tonåren kan tapeterna kännas lite barnsliga för honom eller henne. Visst kan man tycka att det är dyrt och jobbigt att byta tapeter i barnrummet, men frågar man Fredrik Ridström på dinprint.se tänker han helt annorlunda.

Jag brukar säga det är ju faktiskt inte värre än att helt enkelt göra en omtapetsering. En av fördelarna med våra fototapeter är att de är så billiga och enkla att sätta upp. Om den gamla hästtapeten inte längre känns så cool är det bara att byta till en ny, fräsch tapet med ett annat motiv.

Fredrik nämner en annan sak som gör fototapeterna extra barnrumsvänliga, nämligen att de inte innehåller några giftiga ämnen.

Alla våra tapeter görs med Svanenmärkt färg som är miljövänlig, helt giftfri och utan några lösningsmedel.

Ge ditt barn ett husdjur

Söt vit tigerunge som fototapet i barnrum dinprint.se

När det handlar om populära tapetmotiv verkar djur ligga högt upp på barnens önskelista. Zebror, tigrar, lejon och hästar toppar listan enligt Fredrik.

Ja, barnen verkar inte välja så många djur ur vår svenska fauna. Men om det finns någon som vill ha ekorrar eller kanske vargar på tapeten så har vi även det.

Rena rama djungeln

Väljer du en fototapet till barnrummet behöver du inte begränsa dig till ett enstaka djur eller mönster. Varför inte förvandla hela rummet till en tropisk djungel med papegojor och apor bland grönskan på alla väggarna?

Det finns många som väljer att förvandla barnrummet på det här sättet. Det tycker jag är roligt och jag är säker på att det är väldigt uppskattat även av barnen.

Något för alla åldrar

Vad våra barn föredrar och vad som är ”inne” är svårt att veta när de börjar närma sig tonåren. Men i takt med att deras preferenser förändras finns det alltid nya motiv som kan falla dem i smaken.

Min son ville plötsligt ha en graffitimålning över sina garderobsdörrar, så det ordnade jag med hjälp av en fototapet. Det blev faktiskt riktigt snyggt, säger Fredrik.

För alla sportälskare finns hur mycket som helst att välja mellan. Man kan exempelvis tapetsera rummet så att det känns som att man befinner sig mitt på en fotbollsarena. Gillar man bilar kan man välja bilder som får betraktaren att känna det som att han eller hon sitter bakom ratten i en häftig bil.

Stora färgglada graffitibokstäver fototapet dinprint.se

Skapa en helt ny värld

Med en fototapet är det bara fantasin som sätter gränserna. Vilket rum som helst kan förvandlas till vad som helst och det finns alla möjligheter att ge fantasin lösa tyglar.

Det roliga är att man verkligen kan tänka i helhetskoncept. Du kan tapetsera en stjärnhimmel i taket och en stadssiluett i mörker på väggarna. Du kan till och med skaffa rullgardiner som matchar tapeterna så att man verkligen omsluts av en helt annan värld, säger Fredrik.

Främmande värld fototapet hos dinprint

En fototapet gör hela barnrummet mer spännande, roligt och unikt. Inga önskemål är omöjliga. Så nästa gång ditt barn säger att han eller hon vill ha en häst eller en resa till rymden svarar du helt enkelt: ”Det fixar jag”.

Artikeln publicerades först på remember.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229