Dinprint

Funderar du på att tapetsera om i barnrummet? Med en fototapet kan du välja mellan olika häftiga motiv som ger rummet den rätta känslan!

Det kan vara både spännande och roligt att inreda barnrummet. Du kan du låta fantasin flöda och skapa en helt egen värld för ditt barn. Varför inte inreda rummet till en rymdstation mitt ute bland stjärnorna? Eller vad sägs som en hästhage fylld med galopperande ardennerhästar?

Det är mycket enklare än vad man kanske tror. Med en ny fototapet kan du förvandla hela barnrummet på bara några timmar.

En tapet som gjord för barn

Alla som har barn vet att man får räkna med lite slitage på väggarna. I ett barns ögon kan en vit tapet kännas lika inbjudande att rita på som ett teckningsblock. I takt med att barnet växer förändras hans eller hennes intressen och uppfattning om vad som är snyggt och coolt. När ditt barn som kommer upp i tonåren kan tapeterna kännas lite barnsliga för honom eller henne. Visst kan man tycka att det är dyrt och jobbigt att byta tapeter i barnrummet, men frågar man Fredrik Ridström på dinprint.se tänker han helt annorlunda.

Jag brukar säga det är ju faktiskt inte värre än att helt enkelt göra en omtapetsering. En av fördelarna med våra fototapeter är att de är så billiga och enkla att sätta upp. Om den gamla hästtapeten inte längre känns så cool är det bara att byta till en ny, fräsch tapet med ett annat motiv.

Fredrik nämner en annan sak som gör fototapeterna extra barnrumsvänliga, nämligen att de inte innehåller några giftiga ämnen.

Alla våra tapeter görs med Svanenmärkt färg som är miljövänlig, helt giftfri och utan några lösningsmedel.

Ge ditt barn ett husdjur

Söt vit tigerunge som fototapet i barnrum dinprint.se

När det handlar om populära tapetmotiv verkar djur ligga högt upp på barnens önskelista. Zebror, tigrar, lejon och hästar toppar listan enligt Fredrik.

Ja, barnen verkar inte välja så många djur ur vår svenska fauna. Men om det finns någon som vill ha ekorrar eller kanske vargar på tapeten så har vi även det.

Rena rama djungeln

Väljer du en fototapet till barnrummet behöver du inte begränsa dig till ett enstaka djur eller mönster. Varför inte förvandla hela rummet till en tropisk djungel med papegojor och apor bland grönskan på alla väggarna?

Det finns många som väljer att förvandla barnrummet på det här sättet. Det tycker jag är roligt och jag är säker på att det är väldigt uppskattat även av barnen.

Något för alla åldrar

Vad våra barn föredrar och vad som är ”inne” är svårt att veta när de börjar närma sig tonåren. Men i takt med att deras preferenser förändras finns det alltid nya motiv som kan falla dem i smaken.

Min son ville plötsligt ha en graffitimålning över sina garderobsdörrar, så det ordnade jag med hjälp av en fototapet. Det blev faktiskt riktigt snyggt, säger Fredrik.

För alla sportälskare finns hur mycket som helst att välja mellan. Man kan exempelvis tapetsera rummet så att det känns som att man befinner sig mitt på en fotbollsarena. Gillar man bilar kan man välja bilder som får betraktaren att känna det som att han eller hon sitter bakom ratten i en häftig bil.

Stora färgglada graffitibokstäver fototapet dinprint.se

Skapa en helt ny värld

Med en fototapet är det bara fantasin som sätter gränserna. Vilket rum som helst kan förvandlas till vad som helst och det finns alla möjligheter att ge fantasin lösa tyglar.

Det roliga är att man verkligen kan tänka i helhetskoncept. Du kan tapetsera en stjärnhimmel i taket och en stadssiluett i mörker på väggarna. Du kan till och med skaffa rullgardiner som matchar tapeterna så att man verkligen omsluts av en helt annan värld, säger Fredrik.

Främmande värld fototapet hos dinprint

En fototapet gör hela barnrummet mer spännande, roligt och unikt. Inga önskemål är omöjliga. Så nästa gång ditt barn säger att han eller hon vill ha en häst eller en resa till rymden svarar du helt enkelt: ”Det fixar jag”.

Artikeln publicerades först på remember.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gigantprint

Det har varit lite stiltje här sedan årsskiftet. Det finns en förklaring. Vi har jobbat stenhårt med vår nya webbshop Gdirekt.se

Det är en webbshop som fokuserar på att sälja våra produkter utan att involvera säljare, projektledare etc. Behöver du fasadvepor, kioskflaggor, beachflaggor, monstersystem, broschyrställ, mässväggar, banderoller, trottoarpratare, dekaler, klistermärken, eller foliering till firmabilen, med mera, med mera, så är ​Gdirekt.se webbshoppen du letar efter!

Gdirekt.se - beachflaggor, vepor, banderoller, tillbehör

Likes

Comments

Gigantprint

Vi gjorde ett snyggt jobb åt Huawei Mobile Vi printade på vinyl och satte den sedan på 3 mm forex som sedan sattes upp på Terminal 5.

Likes

Comments

Dinprint

Happy hour är en marknadsföringsterm för en tid på dygnet då en restaurang eller bar erbjuder rabatter för alkoholhaltiga drycker, såsom öl, vin, eller drinkar. Detta motiv i äkta vintage-stil visar ungefär hur happy hour illustreras med färg. I de flesta länder infaller happy hour ungefär klockan 17.00 och pågår ofta lite längre än den timme som termen innebär. Alltid fri frakt! Snabb leverans!

Du kan få motivet Happy Hour som en snygg fototapet, canvastavla, trätavla, plexiglastavla, tygbild i ram, rullgardin eller poster/affisch. Heminredning med Happy Hour från Dinprint.se

Likes

Comments

Dinprint

Den äldsta delen av Stegeborgs slottsruin är ett fyrkantigt tegeltorn i sydöstra hörnet, uppförd på 1200-talet - samtidigt som Söderköping blev en riktig stad. Namnet kommer ifrån ordet stäk, vilket betyder stake eller staket och betecknar ett system av pålar i vatten för att spärra av en farled. Johan III och hans dotter Anna Vasa av Sverige föddes på Stegeborg. Snabb leverans! Fraktfritt, självklart! Du kan få motivet Stegeborgs slottsruin som en snygg fototapet, canvastavla, trätavla, plexiglastavla, tygbild i ram, rullgardin eller poster/affisch. Heminredning med Stegeborgs slottsruin från Dinprint.se

Likes

Comments

Dinprint

Vi fortsätter med det alltid populära temat dinosaurier! För 65 miljoner år sedan dog dinosaurierna ut, men här på Dinprint lever de kvar på coola fototapeter, tavlor, posters och rullgardiner. Köp denna fina bild på t-rex, velociraptor, alamosaurus och triceratops i natten någon gång under sena krita-tiden för cirka 68 miljoner år sedan. Snabb leverans! Fri frakt, naturligtvis! Du kan få motivet Dinosaurier i natten som en snygg fototapet, canvastavla, trätavla, plexiglastavla, tygbild i ram, rullgardin eller poster/affisch. Heminredning med Dinosaurier i natten från Dinprint.se

Likes

Comments

Dinprint

Snyggt sömlöst mönster av roliga dinosaurier. Vi ser triceratops, stegosaurus, brachiosaurus, allosaurus och den välkända tyrannosaurus rex! Vi ser också en flygödla som flaxar fram. Tecknade dinosaurier på väggen gör alla barn överlyckliga. Vissa av dessa urtidsdjur var köttätare, andra var växtätare. Vet du vilka som var vilka? Snabb leverans! Fri frakt känns naturligt! Du kan få motivet Tecknade dinosaurier som en snygg fototapet, canvastavla, trätavla, plexiglastavla, tygbild i ram, rullgardin eller poster/affisch. Heminredning med Tecknade dinosaurier från Dinprint.se

Likes

Comments

Dinprint

Kaskeloter är tandvalar (i likhet med späckhuggare och delfiner) till skillnad från bardvalar (till exempel blåvalar och knölvalar). Kaskeloten når en längd omkring 20 meter och en vikt vid 50 ton. De vackra djuren har den största hjärnan hos någon varelse som någonsin levat. Snabb leverans! Alltid fri frakt! Du kan få motivet Kaskeloter som en snygg fototapet, canvastavla, trätavla, plexiglastavla, tygbild i ram, rullgardin eller poster/affisch. Heminredning med Kaskeloter från Dinprint.se

Likes

Comments