Då blev det ett pass på Borlänge Atletklubb. Skönt att få träna på ett riktigt gym. De va länge sedan. Dessa gym är få förunnad idag. Här är stå ribban högt i tak (De menas att det är en lättsam miljö) Yes yes kommer väl nån bild framöver på gymmet. Ha de bra och träna med hjärtat och slå inte huvudet i väggen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

sauce made of. mixed zucchini, banana, cashew nuts, garlic, curry powder, turmeric, black pepper, white pepper, sea salt

the red bed is made of carrots from my slow juicer. Mixed with pepper, cherry tomatoes, garlic, celery, lovage, black pepper, sea salt.

  • 161 Readers

Likes

Comments
Hitta en juice press mitt bland frukthyllorna. Så de blev en uppiggande juice på jobbet :-)
  • 169 Readers

Likes

Comments

Igår va jag på Centralbadet i Stockholm och käka en raw pizza och shit va god den va. Lite för mycket fett men de få man unna sig :-)

  • 176 Readers

Likes

Comments

05:09 himlen rodnar och guldet sprider sig snart. Påväg till jobbet..
  • 185 Readers

Likes

Comments


Woho vilken grym hoj!
Kompakt ram som gjord för explosiv tempo cykling. Carbon ram lätt som en plätt.


  • 206 Readers

Likes

Comments
Idag blev de lite träning med sten bumlingar :p
  • 228 Readers

Likes

Comments


Då är jag nere i Stockholm igen och jobba.


Tryckt i mig 7apelsiner och kickat igång morgonen
  • 272 Readers

Likes

Comments


Då va jag påväg till Stockholm igen och jobba. Bunkrat upp med nått att göra i 4timmar. :-)
  • 276 Readers

Likes

CommentsBruce Springsteen - "Pink CadillacZ6A Tryck för att lyssna
Smaken är som baken. Men här är baken av en pink Cadillac

Ett par citroner och vattenmelon. Mixa sim Salad bim

Visste du att? Du kan minska blodtrycket med ett par schysta meloner alltså vattenmeloner då :p ja annars prata vi om en annan artikel. Där män minskar blodtrycket av att kolla på bröst och då gå vi in på ett annat ämne nämligen endokrinologi här är den länken

http://www.friatider.se/nyttigt-for-halsan-titta-p...

Nu till denna artikel!

Minska högt blodtryck med L-arginin och L-citrullin från vattenmelon

Om du lider av högt blodtryck och gillar vattenmelon, så är detta en studie för dig. Vattenmelon är en av de mest antioxidantrika livsmedel vi har och det är dessutom oerhört stärkande för njurarnas funktion.
En ny färsk studie från Florida State University (FSU) visar att de patienter som intog sex gram extrakt från vattenmelon under sex veckors tid, erhöll ökat blodflöde och därmed sänkt blodtryck. Det extrakt från vattenmelon som deltagarna fick som tillskott, innehöll både aminosyrorna L-citrullin och L-arginin. L-arginin är känt för sin påverkan vid leverreningen, vilket även kan ha andra effekter.
L-citrullin omvandlas i kroppen till L-arginin, som i sin tur bryts ner av enzymer för att generera kväveoxid. Även om kväveoxid är en luftförorening när man ser till miljön, så är det ett viktigt ämne som behövs i kroppen. Det fungerar som en viktig meddelandehantering i kroppen, både hos människan och hos andra däggdjur. Kväveoxid (L-arginin) spelar dessutom en avgörande roll i reglering av kärltonus och blodtryck.
L-arginin kan alltså sänka blodtrycket, men om det tillförs som tillskott kan det ge illamående, diarré och gastrointestinala besvär. Ett enkelt alternativ för att undvika dessa biverkningar är att använda vattenmelon som är källa till både L-citrullin och L-arginin. L-citrullin sitter främst i vattenmelonens skal, och vattenmelon är även rik på näringsämnen som vitamin A, B6, C, fibrer, kalium och lykopen.
Resultaten från denna studie publicerades nyligen i American Journal of Hypertension, och visade att L-citrullin som tillskott kan användas som förebyggande och behandlande behandling vid högt blodtryck. Ett extrakt med vattenmelon skulle kunna förhindra uppkomst av hypertoni.
En annan studie utförd av Texas A & M: s fruit and vegetable center (2008), visar att vattenmelon kan öka sexlusten då den slappnar av våra blodkärl och ökar blodflödet till vår reproduktionsorgan. Faktum är att L-arginin har just denna effekt, vilket också gör den ypperlig vid artärstelhet och hjärt-kärlsjukom.
Flera företag undersöker även möjligheten att utvinna etanol ur vattenmelon, för att använda som biobränsle.

  • 299 Readers

Likes

Comments