Jag, Sara och Andrea har under ett tag planerat en överraskningfest för bästa Cissi och Ellen. Så den hade vi igår, hade hur kul som helst! Längesen jag haft en kväll med så mycket skratt och jag hoppas brudarna är nöjda med sin kväll dom också. Här har ni en del bilder från gårkvällen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har blivit utelåst, igen. Känns som jag alltid blir det nu för tiden. Det jobbiga är att jag inte har någon aning om när pappa kommer hem. Antagligen inom den kommande timmen iallafall.. Så funderar på om jag ska gå upp till mormor eller väntar här? Haha åh jag vet inte.

Hursomhelst hade jag precis mitt utvecklingssamtal som gick jättebra så det är skönt. Resten av dagen ser ut så att jag först ska komma in. Äta lunch, åka och möta upp Ellen och vid halv 7 tiden ska jag hem igen för att plugga. Men det blir nog en bra tisdag det här! Världens äckligaste väder dock..


Likes

Comments

Skolan är vad jag inte vill. Vill inte ha alla läxor vi har men what to do? Har precis kommit till pappa nu iallafall, får se om Cissi kommer hit snart. Denna dagen har gått helt okej snabbt och seminariet är nu avklarat vilket är skönt. Denna gången var det på svenska så det var inte alls lika svårt som det engelska, gött. Nu ska jag packa upp alla kläder och sen försöka få pluggat lite. Ha en bra eftermiddag alla!

Här har ni två offerbilder på mig från idag..

Likes

Comments

Idag är en rätt fri skoldag. Vi följer inte schemat för vi ska ha seminarium idag igen i olika grupper och min grupp är sist, självklart!
Så nu har vi precis haft lunch och ska nu läsa i våra nya engelska böcker, går sådär måste jag säga.. Men måndagen blev mycket "lindrigare" nu när man har så fria lektioner, just eftersom vi går till fyra!Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade NU. Det är faktiskt lite sent för att vara mig även om jag brukar sova länge. Är hur hungrig som helst nu så ska skynda upp innan jag svimmar av hunger haha. Denna söndagen kommer spenderas till lite plugg och sen oth, ingen överraskning det inte. Sen vid fem kommer en del av släkten över för att fira fars dag som är idag! Så det blir en mysig avslutning på denna helgen som förövrigt varit väldigt bra. Hoppas ni får en bra söndag ni också och glöm inte av att det är fars dag!!

Likes

Comments

Har precis satt mig i Saras mammas bil nu och ska åka hem, ska verkligen bli skönt att lägga sig i sängen nu. Längtar haha!
Har haft en bra kväll iallafall. Började med att vi hade en tjejmiddag och firade Moa lite, sen åkte vi till onsala där resten av kvällen spenderades. Blev allt en lyckad kväll!

Likes

Comments

Idag är det inte vilken dag som helst utan Moas födelsedag. En av mina absolut närmaste kompisar fyller idag 16 år! Jag hoppas att du haft en bra dag och får en bra kväll för det är du värd. Kommer alltid älska dig no matter what. Vi har våra perioder och beter oss ibland mer som systrar än kompisar men vet att vi kommer hålla ihop livet ut vare sig vi vill det inte. För vi har gått igenom så mycket bra och dåligt tillsammans. Du är den som alltid får en att skratta.Jag älskar dig min pingla.

Likes

Comments

Slutade mycket tidigare än planerat idag så tog bussen hem med Antonpanton men blev då självklart utelåst. Efter en fredag när man känner sig sliten och trött så vill man verkligen bara komma in men nepp inte det. Så mormor kom och hämtade mig så åkte jag med henne hem och åt lite och nu har hon kört hem mig igen eftersom jag nu kunde komma in. Nu ska jag bara byta om och lite så, sen vid halv 6-6 kommer pappa och hämtar upp mig så ska vi + Mimmi på någon bio. Det är exakt det jag känner för nu, är allmänt seg så känner inte för att vara social med kompisar och så ikväll. Haha det där lät hemskt men ah, en bio sitter bra idag!


Likes

Comments

Denna lektionen är jag på just nu. En tre timmars lång lektion, men tycker faktiskt att det är rätt roligt fast lite svårt. Och har precis fått tillbaka ett arbete som jag är super nöjd med så svävar på lyckomoln haha lol. Slutar om 25 minuter och då är det lunch. Sen matteprov och efter det slutar jag eftersom vår engelska lektion är inställd. Att få sluta nästan två timmar tidigare idag har jag verkligen inget emot!Likes

Comments

Och nu är jag hemma efter denna torsdagen. Blev alldeles för lite plugg och för mycket prat och skratt men det var mysigt ändå! Nu har jag precis ätit middag och ska kolla några oth avsnitt, samma visa varje dag känns det som men I can't help it är verkligen fast. Sen om två timmar ungefär när pappa kommit hem ska jag åka dit så han kan fixa min mobil. Vet inte hur jag lyckas men mobilen är helt död och får inte igång den så känner hur paniken börjar komma.. Dör om min mobil inte funkar men hoppas på att pappa löser det!!!


Likes

Comments