Hej! Dagens bästa låt är 4422 med Drake, har inte läst lyrics än så jag fattar inte budskapet helt men vad gör det när man kan kolla på Raed Murad, hahaha. Det var riktigt roligt hos Nelly, vi diskuterade i detalj allt som vi skulle göra i vårat nya skrivprojekt vilket förhoppningsvis kommer bli asbra! Förutom att jag 1. Håller på att bli överviktig, ska träffa dietist asap 

2.Den jag helst ville dansa par med ska dansa med den drygaste tjejen på hela dansskolan och jag ska dansa med nybörjarna. 

3.Blev väckt 7.45 av att min brorsa och hans kompisa rsom hade nerf-krig och skrek 

4. Blev dissad av min kompis för fjärde gången så mår jag ganska bra. :))

Nejdå, känner att jag mest klagar på mitt liv här. Det var inte meningen, men imorgon åker jag iallafall ut i skogen. Tror inte att jag kommer att ha wifi då så istället bjuder jag på två bilder från Berlin där jag var i våras, det blev ett kort inlägg idag men vafan. Ingen läser ju ändå.

Likes

Comments

Hej folk!


Jag är ett lonley barn som bor i ett rikemanskvarter som är jävligt dött.


Fritidsintressen:

Sminka mig med för mycket extra-allt, puta med allt jag har på instagram samt stimulera mitt bekräftelsebehov genom A-F på snapchat där jag självklart får "A++++++++++ bby mitt allt älskar dig till månen o tbx"

Hahahah nej det är bra tack.


Tycker om att fota, lyssna på musik och skriva.

Eftersom den ända jag aktivt är med har flytt ifrån mig till Gotland har jag i brist på annat tänkt att skriva lite ibland. Har Inte umgåtts med någon annan än min familj sedan i fredags. Det jag basically gjort sedan Dess är :

1.Äta godis

2. Bli döv av min brorsa och hans 700 kompisar som härjar hemma

3. Träna med mamma :))::

4. Fuckat upp hos frisören

5. Lackat på folk som dissar mig för att sitta inne på rummet och spela spel på datorn.

6. Lyssnat på musik


Aa, känner mig väldigt taggad på allt just nu Ahah. Tänkte mest skriva om mina tankar om samhället och sånt, kanske är jävligt Cringe? Aja, kunde inte bry mig mindre. Imorn ska först packa till Småland med mormor och morfar och sen ska jag till värdens deppigaste sjukhus Karolinska och snacka med min läkare.

På onsdag drar jag iallafall till Småland, ska försöka fota lite mer med kameran då men det kan vara svårt att få upp dem under kommande vecka då internet där ute i skogen brukar vara minst sagt svajigt.

Selfies för jag har lust! Dagens bästa låt : Imorgon kommer aldrig bli som igår - Norlie & KKV

Likes

Comments