Header

För er som inte visste det så var det min 18 års dag i fredags! Äntligen myndig och får köra bil och allt det där! Jag hade tänkt lagt ut lite bilder under dagen men med tanke på att jag och min kille bodde på hotell, gick ut och åt och gick på bio m.m så hade jag tankarna någon annanstans .

Vi bodde på Elite stads hotell i Växjö och det var super duper fint! Därefter gick vi till en resturang som heter 4 krogar. Det är alltså ett ställe med med 4 resturanger under ett och samma tak, coolt va?! Vi åt på den delen som hette fine dining.
Sedan fick älsklingen se på natt på museet 3 men han verkade gilla den;)
Haha jo glömde även att berätta att jag fick aldrig visa leg när jag skulle köpa dricka i baren, ser jag verkligen så gammal ut tänkte jag haha!

Förresten så fick jag underbara röda rosor av killen när jag kom hem innan vi skulle åka och dagen efter fick jag blommor av hans mamma! Så fina!

Likes

Comments

Efter att jag hade slutat skolan kom farfar och hämtade upp mig. Vi åkte iväg och firade mig i förtid då jag fyller 18 på fredag! Maten var alldeles underbar och jag kan säga att vi båda gick därifrån med matkoma!

Likes

Comments

Älskar verkligen dessa dagar! Börjar inte lektionen förens kvart över 1 och sedan ska vi bara promenera på idrotten och sen bär det av hemåt! Men nu ligger jag bara i sängen och myser med min älskling! <3

Likes

Comments

Jag förväntar mig inte att folk kommer ändra sin syn på det ämnet jag ska diskutera om. Man har liksom svårt att se saker och ting från andras perspektiv och låter det bli till frustration och ilska istället. Men ''Please try and that would make me happy!''

I flera årstid så har det alltid varit en snackis om plastikoperationer. Det har varit tydligt om att det finns en sida som är för och en som är emot. Människor kommer och säger '' Nej gör det' inte! Du är fin precis som du är'' eller '' Det är insidan som räknas!'' Exakt! Det var ju just det! Insidan som räknades så vad har det med utsidan att göra?

Vi lever i ett samhälle idag där du döms för praktiskt taget allt du gör och hur du ser ut. Man bli retad och mobbad om man är begreppen fet, smal, lång, kort eller något annat. Samma sak får de som ha gjort en operation eller vill göra en stå ut med. Påhopp om vad som är okej och inte okej. Det ska väl inte spela någon roll? Det ska väl aldrig vara okej att vara taskig mot någon oavsett hur den väljer att se ut?

Självklart tycker jag att det finns en gräns hur mycket man ska ändra på sitt egna utseende men det ger mig inte rätten till att säg att det inte är rätt för någon annan. För det är verken min eller din eller någon annans beslut utan det är den personen som lever i kroppen.

Jag tycker det är ganska fantastiskt att man ens orkar lägga ner tid på att hitta fel hos andra. Det gör ju inte dig vackrare eller smartare.

Så länge man är sann mot sig själv och gör det som känns rätt så ska man bara köra på .För utsidan har inget med att göra vem man är på insidan och det är dags att folk börjar inse det. Plastikoperation kommer aldrig att vara okej för vissa medan det kommer vara det för andra. Jag vill bara kunna få leva i en värld där jag kan se ut hur jag vill och må bra över det och det vet jag att flera kämpar för.

Ingen ska få genomlida hat oavsett hur man än ser ut!Likes

Comments


Snart är det dags för årets Halloween! I många år sen jag var liten har jag alltid firat det. Stunderna då man fick sminka sig till ett galet monster och ringa runt folks dörrar och skrika "Bus eller godis?" Oftast blev det godis och ta mig inte fel jag älskade det! Även om de hade sagt bus så om sanningen ska fram så kom jag verken på något eller vågade inte göra något heller, så tuff jag var ;)


Något jag däremot upplever är att Sverige är mycket sämre på att fira Halloween än andra länder vilket är lite tråkigt, men jag antar att det beror på andra orsaker.

Hur firar ni Halloween? Kommentera
gärna!Likes

Comments

Idag fick jag gå hem redan efter första lektionen då jag fick hemska smärtor i magen. Inte alls roligt kan jag ju säga :(
Så nada träningen för mig idag men får helt enkelt spendera tiden med bra serier på tvn.

Likes

Comments

Är påväg nu då till tandvården i växjö. Har haft så mycket problem med mina tänder så det är inte klokt! Så hoppas att allt kommer se snyggare ut om några månader för alltid haft komplex när det gäller mina tänder "suck"

Jag bjuder på denna bilden då jag inte lägger ut så mycket på mig själv.

Likes

Comments

Då har snart sista lektionen avslutats på måndagen. Längtar så mycket över att bara kunna få komma hem och slänga mig i sängen!
Först på morgonen fick jag vara och spendera tiden på sjukhuset då jag går till en sjukgymnast där.En trött Natalie sover på lektionen

Likes

Comments