Header

Uppdateringarna här på bloggen är inte direkt så stabila märker jag haha. Den här gången har jag inte tänkt säga att jag kommer börja blogga regelbundet men jag ska verkligen försöka nu.
Med bara 11 dagar kvar till en veckas semester i Spanien med min syster känns livet lite extra hoppfyllt, det betyder även att om 11 dagar får jag sommarlov som varar enda till 4 september vilket känns skönt men ändå lite halvtrist då jag börjat trivas så bra på skolan att det till och med blivit kul att fara dit.
Jag har även planerat att flytta hem till mamma i några månader då ekonomin inte riktigt håller för eget boende så de senaste 2 veckorna har jag spenderat med att renovera och helt göra om min rum så jag ska kunna trivas på bästa sätt, bilder på rummet kommer upp då jag känner att det är helt klart!
Det känns lite som om framtiden börjar ljusna för mig då jag känner att jag för en gångs skull vet precis hur jag vill att den ska se och hur jag ska lyckas nå dit också.
Men nu har jag nog inget mer att skriva om så jag ska nog säga godnatt till alla och sätta mig och läsa ett tag, ha en fortsatt bra helg så får vi se när nästa inlägg kommer upp!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Satan vilken dålig dag jag har haft idag...
Jag skulle följa med brorsan idag för han skulle praoa på Childrens House första dagen idag så jag åkte buss med han in till sjukhuset där vi kliver på 1an...Allt går bra och jag följer han hela vägen in genom dörren (klockan är typ 10:10)
Kl 10:21 ska det gå en buss till krukgränd där jag skulle hämta nå saker innan jag sen har tid hos sjukgymnasten 10:30. Jag står vid hållplatsen och väntar på bussen när den är 10 min sen så ser jag den tillslut komma, vad tror ni händer?? Jo bussjäveln kör bara förbi mig. Nu är klockan halv 10 och jag märker att jag inte kan lita på bussen..Så jag bestämmer mig för att gå -.- Jag har världens värsta lokalsinne, har min tunna jacka på mig i snöstorm typ och jag har bråttom... Självklart tar jag världens jävla omväg och hittar inte ens till ersboda centrum..(jag vet att jag är helt värdelös hahah)
Tillslut efter en 40 minuters vandring i kyla med fruset hår och snö i alla kläder så kommer jag fram. Springer in, hämtat det jag ska ha och springer till hållplatsen för att hinna med bussen 10:09 till stan. TROR NI BUSSJÄVELN KOMMER ELLER!?!?!?
Så jag fick gå tillbaka in och ringa sjukgymnasten och avboka tiden även om den är extremt behövd...Varit förbannad hela dagen....Menmen ingenting lite PH och popcorn inte kan fixa :)
Goodnight everybody XoXo

Likes

Comments

Okej nu ska jag försöka mig på det här med blogg en sista gång!
I det här inlägget tänkte jag bara ge en update om mitt liv just nu....
Jag satt för några veckor sedan och kollade på universitet som jag ska sikta mot och jag har bestämt mig för att jag vill söka till Westminster University i London, det är en av världens bästa universitet för journalism vilket passar perfekt då det är vad jag vill bli! Skolan har också ett jätte bra internationellt program där de hjälper både ekonomiskt och med boende :)
Men iallafall så behöver man ju en gymnasie utbildning för att gå universitet och pga av att jag inte kan gå gymnasiet så har jag nu ansökt till vindelns folkhögskola som ligger i Umeå där jag ska gå allmänna linjen i ett år och få min gymnasie utbildning så jag håller tummarna på att jag kommer in! Får veta det i mitten av december :D
Annars så är det inte så mycket på gång, letade jobb ett tag men har nästan börjat ge upp för ingen vill anställa en 17 åring utan gymnasie utbildning :(
Har dock fått tag i en systemkamera och fotograferar massor nu samtidigt som jag fortfarande håller mig till att måla och försöka skriva min roman.
Annars så spenderar jag mina dagar på gymmet, i soffan eller med mina älskade hundar <3

Det var väl allt för det här inlägget, ska försöka skriva så ofta jag kan!
Här är några bilder som jag har tagit

Likes

Comments